Παναθηναϊκός: Για... ποδαρικό με το δεξί στη Λιβαδειά και επιστροφή στις νίκες

Παναθηναϊκός: Για... ποδαρικό με το δεξί στη Λιβαδειά και επιστροφή στις νίκες

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Για... ποδαρικό με το δεξί στη Λιβαδειά και επιστροφή στις νίκες

bet365

O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, εκεί όπου το «τρίποντο» αποτελεί μονόδρομο. Εκτός ο Ρούμπεν Πέρεθ, τα πλάνα ενδεκάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Με 2.500 οπαδούς στη Λιβαδειά το «τριφύλλι».

Να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρήσει την διαφορά ασφαλείας που έχει από την ΑΕΚ ενόψει και του ντέρμπι στην Opap Arena(8/1), θέλει το απόγευμα της Τρίτης(3/1, 17:00) στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε το απόγευμα της Δευτέρας την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Μάλιστα, για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην ομάδα και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Τιμοτέους Πούχατς.

Η μοναδική σημαντική απώλεια για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ακούει στο όνομα του Ρούμπεν Πέρεθ, καθώς ο Ισπανός αμυντικός μέσος έχει δηλωθεί να εκτίσει τη τιμωρία μίας αγωνιστικής λόγω καρτών. Eκτός έμεινε και ο Ζβόνιμιρ Σάρλια, καθώς έγινε μπαμπάς και του δόθηκε σχετική άδεια.

Από κει και πέρα και όσον αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα έχουν οι: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κουρμπέλης, Τσέριν, Μπερνάρντ, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ. Θέση διεκδικεί ο Τσόκαι αντί του Κουρμπέλη και ο Ιωαννίδης αντί του Σπόραρ.

Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας, πάντως, δεν θα είναι μόνοι τους σε αυτή την δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Οι οπαδοί του συλλόγου θα δώσουν βροντερό παρών στη Βοιωτία, καθώς έχουν εξαντλήσει τα 2.500 εισιτήρια που είχε προμηθευτεί η ΠΑΕ για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα