Αλμέιδα: «Δεν είχαμε συγκέντρωση στο ξεκίνημα, θα μπορούσαμε να αποφύγουμε την ήττα»

Newsroom
Αλμέιδα: «Δεν είχαμε συγκέντρωση στο ξεκίνημα, θα μπορούσαμε να αποφύγουμε την ήττα»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει την απώλεια βαθμών στους Ζωσιμάδες αν είχαν αποφύγει κάποια λάθη για τα οποία είχαν μιλήσει.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Ματίας Αλμέιδα μετά την ήττα της ΑΕΚ με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Για το ματς και την ήττα της ΑΕΚ μετά από 13 παιχνίδια: «Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει την ήττα. Στα πρώτα λεπτά δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει γκολ, αλλά κάναμε 2-3 λάθη που είχαμε μιλήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα επανήλθε όπως είχε παίξει και στα προηγούμενα παιχνίδια, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιζε άμυνα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τα λάθη: «Δεν ξέρω αν έχει να κάνει 100% με την έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά είχαμε μιλήσει γι’ αυτά πριν το παιχνίδι, για τα ατομικά χαρακτηριστικά και ως σύνολο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα