«Απορρίφθηκε η πρόταση του Παναθηναϊκού, επτά εκατομμύρια ζητά για τον Αντούνα η Κρούζ Αζούλ»

«Απορρίφθηκε η πρόταση του Παναθηναϊκού, επτά εκατομμύρια ζητά για τον Αντούνα η Κρούζ Αζούλ»

Νίκος Αθανασίου
«Απορρίφθηκε η πρόταση του Παναθηναϊκού, επτά εκατομμύρια ζητά για τον Αντούνα η Κρούζ Αζούλ»

bet365

Νέο δημοσίευμα στο Μεξικό, αναφέρει πως η δεύτερη πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ουριέλ Αντούνα απορρίφθηκε από την Κρούζ Αζούλ, η οποία ζητά επτά εκατομμύρια δολάρια για την παραχώρηση του διεθνούς εξτρέμ.

Οι πληροφορίες για την υπόθεση του Ουριέλ Αντούνα και τον Παναθηναϊκό προέρχονται μοναχά από το Μεξικό, καθώς στο Τριφύλλι δεν λένε το παραμικρό. Έτσι, λοιπόν, μετά το δημοσίευμα για συμφωνία στους βασικούς οικονομικούς όρους της επικείμενης μεταγραφής, ήρθε ακόμη ένα να προστεθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης από την Record του Μεξικό, η οποία αποτελεί την πιο δημοφιλή πηγή ενημέρωσης για το ποδόσφαιρο(1.5M ακολούθους στο Twitter). Το νέο ρεπορτάζ δίνει μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση.

Τονίζει χαρακτηριστικά πως η Κρούζ Αζούλ απέρριψε την δεύτερη πρόταση των ''πρασίνων'' και ζητά επτά εκατομμύρια για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Τόσο τα τέσσερα εκατομμύρια για τον Αντούνα όσο και τα επτά, φαντάζουν ποσά τα οποία δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διαθέσει ο Παναθηναϊκός για την αγορά του συγκεκριμένου παίκτη, όσο και αν θέλει να κάνει μια οικονομική υπέρβαση για να τον ντύσει στα πράσινα.

Το ρεπορτάζ επίσης αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις έχουν ''παγώσει'' και είναι δεδομένο πως θα χρειαστούν περισσότερες ημέρες για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και η αλήθεια γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα. Υπενθυμίζουμε πως η Κρούζ Αζούλ έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη και το άλλο 50% η Τσίβας Γουαδαλαχάρα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα