Ίνγκασον για τις μεταγραφικές φήμες: «Δεν θα με ενδιέφερε πρόταση ούτε της... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τώρα, είμαι στον ΠΑΟΚ»

Newsroom
Ίνγκασον για τις μεταγραφικές φήμες: «Δεν θα με ενδιέφερε πρόταση ούτε της... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τώρα, είμαι στον ΠΑΟΚ»

bet365

Τη δική του απάντηση για τις φήμες που ακούγονται γύρω από το όνομα του έδωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ήταν ο άνθρωπος που έκρινε το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη καθώς πέτυχε το μοναδικό τέρμα του ματς (1-0).

Την ίδια στιγμή, υπήρχαν αρκετά ρωσικά δημοσιεύματα που ανέφερε ότι Ζενίτ και Λοκομοτίβ Μόσχας έχουν κάνει κρούση στον Δικέφαλο για την περίπτωση του, με την ομάδα να τα διαψέυδει.

Ο ίδιος έδωσε τη δική του απάντηση, αναφέροντας πως ακόμα και η... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να του κάνει πρόταση, εκείνος είναι παίκτης του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά: «Κυριαρχήσαμε στο πρώτο μέρος. Ήμασταν καταπληκτικοί, νομίζω ότι το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. 2-0 ή 3-0! Πρέπει να είμαστε λίγο πιο ώριμοι σε τέτοιες περιπτώσεις για να τελειώνουμε τα παιχνίδια πιο γρήγορα και να μην νιώθουμε πίεση προς το τέλος των παιχνιδιών. Ξέρουμε ότι ο Άρης έχει πολύ ποιότητα, ειδικά μπροστά, οπότε το γεγονός ότι κυριαρχήσαμε πλήρως είναι πολύ σημαντικό. Στο δεύτερο μέρος θελήσαμε να υπερασπιστούμε το σκορ και δεν έπρεπε να το κάνουμε αυτό δίνοντας χώρο στον αντίπαλο. Πρέπει από εδώ και πέρα να κάνουμε διαφορετική διαχείριση στα ματς, να καθαρίζουμε τα παιχνίδια με ένα δεύτερο γκολ, για να μην πιεζόμαστε.»

Για το που αφιερώνει τη νίκη: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους οπαδούς μας. Ξέρουμε πόσο μεγάλα είναι αυτά τα ματς για όλους στη πόλη. Θα πανηγυρίσουμε σήμερα, αλλά έρχεται μεγάλο ματς στη Λαμία και πρέπει να προετοιμαστούμε. Θέλουμε ακόμη μεγαλύτερα πράγματα, οπότε πρέπει να μην χάνουμε βαθμούς. Να κερδίζουμε για να φτάσουμε στη καλύτερη δυνατή θέση ενόψει των πλέι-οφ.»

Για τη φημολογία των τελευταίων ωρών ότι ρωσικές ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: «Έχω 2,5 χρόνια συμβόλαιο ακόμη, οπότε δεν έχω να πω κάτι. Είναι συνηθισμένο να υπάρχουν φήμες, δεν θα με ενδιέφερε πρόταση ούτε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την δεδομένη χρονική στιγμή, είμαι στον ΠΑΟΚ και θέλω να φέρνω χαρά και αποτελέσματα στον σύλλογο!»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα