Ολυμπιακός: Μία μεταγραφή και τουλάχιστον μία αποχώρηση στη θέση του αριστερού μπακ

Ολυμπιακός: Μία μεταγραφή και τουλάχιστον μία αποχώρηση στη θέση του αριστερού μπακ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Μία μεταγραφή και τουλάχιστον μία αποχώρηση στη θέση του αριστερού μπακ

bet365

Ο Ολυμπιακός εκτός από την αποχώρηση του Κούτρη θα έχει τουλάχιστον άλλη μία για τη θέση του αριστερού μπακ όπου θα γίνει μία μεταγραφή.

Στον Ολυμπιακό τον Γενάρη θα γίνουν - με τα τωρινά δεδομένα - τουλάχιστον άλλες τρεις προσθήκες πλην του Ροντινέι. Έχουμε να κάνουμε με έναν στόπερ (που είναι σε συνάρτηση με το θέμα Σισέ και την ενδεχόμενη πώλησή του), έναν αριστερό μπακ (όπου ο Λάιντνερ θα δοθεί δανεικός και μένει να αποσαφηνιστεί το τι θα γίνει με Μαρσέλο για τον οποίο υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να φύγει) και έναν εξτρέμ. Υπάρχει και το ζήτημα του σέντερ φορ, όπου όμως και εκεί θα πρέπει να προκύψει τουλάχιστον μία αποχώρηση πλην του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ας δώσουμε όμως βάρος στο συγκεκριμένο κείμενο στον αριστερό μπακ. Σε αυτή τη θέση υπάρχει η δεδομένη κινητικότητα για τον Ρέαμπτσιουκ όπου όμως ο Ολυμπιακός εάν τον παραχωρήσει θα είναι με αγορά και με ποσό που να τον καλύπτει. Είναι ο διαφαινόμενος δανεισμός του Λάιντνερ μάλλον σε ευρωπαϊκή ομάδα (ανοιχτό για Ιταλία).

Και φυσικά υπάρχει ο Μαρσέλο που μετά τα όσα έγιναν με την αποστολή με τον Ιωνικό όλα είναι ανοιχτά. Άρα λογικά θα έχουμε μία αποχώρηση και μία μεταγραφή.

 

Στις τρεις βασικές περιπτώσεις είναι και ο Άγγλος Τόφολο της Φόρεστ, 27χρονος αριστερός μπακ και άλλοτε διεθνής με την Αγγλία στις μικρές ηλικίες. Υπάρχει ο Ισπανός Λάτο στα 25 του που είναι μία πιο ακριβή προσθήκη σε σχέση με τις άλλες (για να αποδεσμευτεί από τώρα) αλλά και ο 25χρονος Χιλιανός Σουάζο.

Ο ρόλος του Ρέαμπτσιουκ έχει να κάνει με την οικονομική συνθήκη της μεταγραφής. Εφόσον γίνει η μεταγραφή του θα προκύψουν και άλλα δεδομένα για τον παίκτη που θα έρθει.

Οι αριστεροί μπακ στον Ολυμπιακό

  • Ρέαμπτσιουκ
  • Μαρσέλο
  • Λάιντνερ

Η μία αποχώρηση και οι υποψήφιοι να φύγουν ακόμα

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα