Αντούνα: Αμφίβολος για το ματς της 1ης αγωνιστικής λόγω μυϊκού προβλήματος

Αντούνα: Αμφίβολος για το ματς της 1ης αγωνιστικής λόγω μυϊκού προβλήματος

Αντούνα: Αμφίβολος για το ματς της 1ης αγωνιστικής λόγω μυϊκού προβλήματος

bet365

Ο Ουριέλ Αντούνα, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του, είναι αμφίβολος για το πρώτο ματς της Κρουζ Αζούλ για τη νέα σεζόν λόγω μυϊκού προβλήματος.

Την ώρα που Παναθηναϊκός και Κρουζ Αζούλ συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις για τον Ουριέλ Αντούνα, ο παίκτης ίσως μείνει εκτός αποστολής για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος του Μεξικού, κόντρα στην Τιχουάνα.

Ο 25χρονος επιθετικός δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της Πέμπτης λόγω μυϊκού προβλήματος. Συγκεκριμένα, το ESPN τονίζει ότι ο μεταγραφικός στόχος των «πρασίνων» παρουσίασε κόπωση στους μύες και γι' αυτό του έγινε φυσιοθεραπεία και μασάζ.

Στη συνέχεια, μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει:

«Δεν υπήρξαν άμεσες λεπτομέρειες για την κατάσταση του Μεξικανού παίκτη, ο οποίος προσπαθεί να πείσει το διοικητικό συμβούλιο της Κρουζ Αζούλ να αποδεχθεί την πρόταση του ελληνικού συλλόγου και να παίξει στην Ευρώπη για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας τόνιζε πως έχει απορρίψει την πρόταση του Παναθηναϊκού, θεωρώντας ότι είναι πολύ κάτω από την αξία του Αντούνα, ο οποίος έχει άλλα τρία χρόνια συμβολαίου με την Κρουζ Αζούλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύλλογος δεν θα δεχτεί προσφορά κάτω των 8 εκατομμυρίων δολαρίων, από τα οποία θα πρέπει να πληρώσει τα μισά στην Τσίβας, αφού η ομάδα της Γουαδαλαχάρα διατηρεί το 50% του διεθνούς παίκτη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα