Ζίνκερναγκελ: «Μερικοί συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό, θέλουν να επιστρέψω»

Ζίνκερναγκελ: «Μερικοί συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό, θέλουν να επιστρέψω»

Ζίνκερναγκελ: «Μερικοί συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό, θέλουν να επιστρέψω»

bet365

Ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ, σε ερώτηση που δέχτηκε για το μέλλον του, απάντησε πως υπάρχουν στον Ολυμπιακό συμπαίκτες του που τον θέλουν πίσω στο Λιμάνι.

Μία περίεργη χρονιά διανύει ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ. Ο Δανός μεσοεπιθετικός, άφησε τον Ολυμπιακό ύστερα από 7 συμμετοχές και 2 γκολ για να δοθεί δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης.

Εκεί, μέχρι στιγμής, μετράει 10 αγώνες με 4 γκολ. Μάλιστα, έχει αποβληθεί τέσσερις φορές.

Ο ίδιος, σε ερώτηση για το μέλλον του απάντησε πως δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει αυτό, ενώ παραδέχτηκε πως συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό τον θέλουν πίσω.

«Ο καθένας ξέρει ότι πρόκειται για έναν απλό δανεισμό, οπότε δεν εξαρτάται από εμένα το αν θα μείνω ή όχι. Απολαμβάνω αυτές τις στιγμές , επειδή η ποδοσφαιρική καριέρα... τρέχει γρήγορα. Όμως, δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον μου ακόμη», σχολίασε αρχικά ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη συνάντηση που είχε με συμπαίκτες του στη Μαρμπέγια όπου ο βελγικός σύλλογος έκανε τη χειμερινή του προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, ο Ζίνκερναγκελ απάντησε:

 

«Μερικοί θέλουν να επιστρέψω, μου είπαν ότι με ακολουθούν στα social media και ότι χαίρονται να με βλέπουν να πηγαίνω καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα