Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μίτσελ για 11άδα... καρμπόν με Βόλο και ο Μαρσέλο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μίτσελ για 11άδα... καρμπόν με Βόλο και ο Μαρσέλο

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός έχει στο μυαλό του να διατηρήσει σχεδόν την ίδια 11άδα του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό για τον αγώνα της Κυριακής με τον Βόλο. Σημαντική η αποστολή αυτή και για Μαρσέλο.

Ο Μίτσελ απέναντι στον Ιωνικό παρέταξε μία 11άδα με Πασχαλάκη, Ρέαμπτσιουκ, Ντόι, Σωκράτη, Ροντινέι, Εμβιλά, Ινμπόμ Χουάνγκ, Φορτούνη, Χάμες, Μπιέλ και Μπακαμπού. Ο Ροντινέι - ως προς αυτόν τον αγώνα - αφού μπήκε πρώτη φορά αποστολή ξεκίνησε και πρώτη φορά βασικός στον Ολυμπιακό. Η διάταξη του Ολυμπιακού για το ματς στη Νίκαια είχε ως εξής: Πασχαλάκης κίπερ, άμυνα με Ροντινέι, Σωκράτη, Ντόι και Ρέαμπτσιουκ, κέντρο με Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ και τριάδα με Μπιέλ, Χάμες και Φορτούνη πίσω από τον Μπακαμπού.

Εκτός απροόπτου θα κατεβάσει ίδια 11άδα και στον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο (16.00 την Κυριακή) - όπου ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του - και έχοντας βέβαια τη στόχευση η ομάδα του να πετύχει την τρίτη διαδοχική της νίκη στο Πρωτάθλημα. Από αυτήν την 11άδα ενδεχομένως να είναι υπό επεξεργασία στο μυαλό του Ίβηρα κόουτς η θέση του φορ ή για τον έναν εκ των τριών που θα αγωνιστούν πίσω από τον στράικερ.

Το... πολύ δηλαδή για 2 διαφοροποιήσεις. Από την άλλη υπάρχει ακόμα και το ανοιχτό θέμα του Μαρσέλο. Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος - για τον οποίο οι πληροφορίες στη Βραζιλία, τη χώρα του, είναι... μπερδεμένες καθώς από τη μία γράφεται πως δεν αφήνει τον Ολυμπιακό και από την άλλη ότι θα φύγει - φέρεται να μην θέλει να φύγει, όμως εάν τεθεί ξανά εκτός αποστολής (και με τον Βόλο δηλαδή) και γενικά δεν χρησιμοποιείται στο προσεχές διάστημα θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή. Άρα με αυτό το status όλα παραμένουν ανοιχτά και βέβαια αυτή η αποστολή θα είναι σημαντική για τον έμπειρο μπακ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα