Ο Ολυμπιακός πρέπει να ξέρει πότε ο Βόλος κερδίζει και πότε χάνει!

Ο Ολυμπιακός πρέπει να ξέρει πότε ο Βόλος κερδίζει και πότε χάνει!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος προσεγγίζει μέσα από το blog του στο gazzetta με το δικό του τρόπο το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Βόλο.

Και μόνο ότι ο Ολυμπιακός στον α΄ γύρο είχε φέρει ισοπαλία (1-1) μέσα στο Καραϊσκάκη με το Βόλο, καταδεικνύει τη δυσκολία του αυριανού αγώνα του στο Πανθεσσαλικό.

Ξέρουμε όλοι ότι ο Βόλος, συνήθως, δίνει το 100% όταν παίζει με τις μεγάλες ομάδες, αλλά ξέρουμε ακόμη καλύτερα ότι δίνει πάντα το 110% όταν παίζει ειδικά με τον Ολυμπιακό. Ενδεικτικό του πώς αντιμετωπίζει ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό ο Βόλος είναι ότι όλα τα παιχνίδια του εδώ και δύο χρόνια εναντίον των «ερυθρόλευκων» είναι πολύ «κλειστά» (βλέπε 1-1, 1-0, 2-1, 2-1), την στιγμή που κόντρα στις άλλες ισχυρές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος βλέπουμε σκορ από 3-1 και 4-4 έως σκορ 1-5 και 0-4…

Πού θέλω να σταθώ εγώ ενόψει του αυριανού κρίσιμου βαθμολογικά αγώνα: ο Βόλος είναι μία εντελώς άλλη ομάδα όταν ανοίγει το σκορ και εντελώς άλλη ομάδα όταν μένει η ίδια πίσω στο σκορ, ιδίως όταν παίζει με τις πιο μεγάλες ομάδες της ελληνικής Λίγκας. Για να μην πολυλογώ καταγράφω τα αποτελέσματα του εδώ κι ακριβώς δύο χρόνια, από το χειμώνα του 2021, στα 21 τελευταία παιχνίδια του με τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στα εννιά παιχνίδια στα οποία προηγήθηκε ο Βόλος κόντρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ κι Άρη, έχει εφτά νίκες και δύο ισοπαλίες!!! Κατά σειρά τα αποτελέσματα από φέτος προς τα πίσω.

 

ΑΕΚ-Βόλος 0-1

Ολυμπιακός-Βόλος 1-1

Βόλος-Άρης 2-0

Άρης-Βόλος 0-2

ΠΑΟΚ-Βόλος 4-4

Βόλος-ΠΑΟ 3-1

ΑΕΚ-Βόλος 1-2

Βόλος-ΑΕΚ 1-0

Βόλος-ΑΕΚ 1-0

sokratis

Στα 12 παιχνίδια στα οποία, αντιθέτως, δέχθηκε πρώτος γκολ ο Βόλος κόντρα σε ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό κι Άρη έχει 12 ήττες. Κατά σειρά τα αποτελέσματα από φέτος προς τα πίσω.

Βόλος-ΑΕΚ 0-4

ΠΑΟ-Βόλος 3-0

ΠΑΟΚ-Βόλος 3-0

Βόλος-ΠΑΟ 1-5

Βόλος-Ολυμπιακός 0-1

Βόλος-ΠΑΟΚ 0-4

ΠΑΟ-Βόλος 2-1

Ολυμπιακός-Βόλος 2-1

Βόλος-Άρης 1-2

Βόλος-ΑΕΚ 1-3

ΠΑΟ-Βόλος 5-1

Βόλος-Ολυμπιακός 1-2

Είναι αυτό που λέμε, ότι τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους: ο Βόλος χάνει πάντα όταν σκοράρει πρώτος ο αντίπαλος του, αλλά δεν χάνει ποτέ, και μάλιστα σχεδόν πάντα κερδίζει, όταν σκοράρει πρώτα ο ίδιος!!!

emvila

Να προσέξουμε επιπλέον πως όταν προηγείται στο σκορ ο Βόλος κρατάει ως το τέλος το μηδέν σε πέντε παιχνίδια και δέχεται μάξιμουμ ένα γκολ σε άλλα τρία! Μπορεί δηλαδή και ελέγχει πάρα πολύ καλά το αμυντικό παιχνίδι του. Ακόμη, ότι έχει φέρει μόλις ένα 0-0 σε αυτή τη διετία με μεγάλη ομάδα, το Δεκέμβριο του 2021 με τον ΠΑΟ για το Κύπελλο εντός έδρας.

Φαντάζομαι ότι ο Μίτσελ κι οι παίκτες του έχουν αντιληφθεί ποιο είναι το κλειδί του αγώνα. Ξέρουν μέσα από τα αποτελέσματα 21 αγώνων πότε κερδίζει και πότε χάνει ο Βόλος. Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει πολύ συγκεντρωμένα στο παιχνίδι, πολύ αποφασιστικά και να είναι προσεκτικός πίσω κι αποτελεσματικός μπροστά.

Άσχετο: Ναι, ναι, βέβαια,…παράρτημα από τα λίγα ο Άρης για τον Ολυμπιακό! Τώρα, είναι μία…λεπτομέρεια γιατί ο Ολυμπιακός δεν έδωσε τον Αμπουμπακάρ Καμαρά ΠΡΙΝ το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να έπαιζε στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη, στο οποίο ο Άρης έμεινε στο μηδέν μπροστά. Και τον έδωσε ο Ολυμπιακός στον Άρη ΤΩΡΑ, που άρα θα μπορεί να παίξει την άλλη Κυριακή, και να τα δώσει όλα για να αποδείξει ότι κακώς δεν τον κράτησαν, στο Ολυμπιακός-Άρης…

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.