ΑΕΚ: Με Σιντιμπέ βασικό και τους αναμενόμενους 11 ο Αλμέιδα στο ντέρμπι

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με Σιντιμπέ βασικό και τους αναμενόμενους 11 ο Αλμέιδα στο ντέρμπι

bet365

Χωρίς εκπλήξεις οι επιλογές από τον Ματίας Αλμέιδα στη σύνθεση της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τον Σιντιμπέ να ξεκινάει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ένα ερωτηματικό που υπήρχε για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν ποιος από τους Ρότα ή Σιντιμπέ θα ξεκινούσε στο δεξί άκρο της άμυνας. Τελικώς ο Γάλλος είναι αυτός που επιλέγεται καθώς ο Έλληνας μπακ είχε μόλις μια προπόνηση στα πόδια του.

Εκπλήξεις στη σύνθεση του Αλμέιδα δεν υπήρξαν με τον Αργεντινό τεχνικό να παρατάσσει τους αναμενόμενους 11. Ο Αθανασιάδης διατηρείται στην εστία, οι Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα και Σιντιμπέ είναι η τετράδα της άμυνας, ο Σιμάνσκι επιστρέφει στον άξονα της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Γιόνσον, με τον Πινέδα αριστερά και τον Άμραμπατ δεξιά, όπως αναμενόταν. Στην επίθεση ξεκινάει φυσικά ο Λιβάι Γκαρσία με τον Αραούχο ελαφρώς πιο πίσω του.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Φερνάντες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα