Ολυμπιακός: Bakagoal με back to back γκολ στο Πρωτάθλημα! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Bakagoal με back to back γκολ στο Πρωτάθλημα! (vids)

bet365

Ο διεθνής στράικερ παραμένει Νο1... κανονιέρης του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα έχοντας τρία back to back γκολ στις τρεις σερί νίκες της ομάδας του!

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού δεν είναι η κλασική περίπτωση ενός περιφερειακού επιθετικού. Είναι περισσότερο ένας φορ περιοχής. Ένας παίκτης που δεν τραβιέται τόσο έξω για να παίρνει μπαλιές, όσο και να προσπαθεί να το κάνει στον Ολυμπιακό.

Είναι όμως αυτήν την περίοδο ο πιο φορμαρισμένος φορ του Ολυμπιακού. Με το τέρμα του στον αγώνα με τον Βόλο έφτασε τα 7 τέρματα. Παραμένει πρώτος σκόρερ της ομάδας του Μίτσελ στο Πρωτάθλημα και ενώ σκόραρε για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση στη Λίγκα στην τρίτη σερί νίκη του Ολυμπιακού!

Είναι η πρώτη φορά που το καταφέρνει αυτό στη θητεία του στον Ολυμπιακό. Άλλη μία φορά είχε σκοράρει σε δύο σερί αγώνες αλλά όχι σε τρεις βέβαια.

Ο 31χρονος Σεντρίκ Μπακαμπού είχε βάλει γκολ και στο 5-0 με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και στο 0-2 με τον Ιωνικό. Είχε γκολ και στο 0-4 στον Βόλο.

Με τον Βόλο είχε 1 γκολ σε 3 τελικές σε ένα διάστημα 72 λεπτών και σε έναν αγώνα όπου σκόραρε και ο Αραμπί. Ένας Μπακαμπού με 7 γκολ και 1 ασίστ σε 14 παρουσίες με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο Νο2 σκόρερ του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα δεν είναι άλλος φορ.

Είναι ο Μπιέλ που έχει 5 γκολ. Ο Ισπανός που ως επί το πλείστον λειτουργεί ως ακραίος επιθετικός στα πλάνα του Μίτσελ και ενίοτε - μέσα στη ροή των αγώνων - ως δεκάρι.

Τα γκολ του Μπακαμπού στα τελευταία τρία ματς

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα