Παναθηναϊκός: Έχουν «παγώσει» οι επαφές για Αντούνα

Παναθηναϊκός: Έχουν «παγώσει» οι επαφές για Αντούνα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Έχουν «παγώσει» οι επαφές για Αντούνα

bet365

Ο Παναθηναϊκός, παρά τα σενάρια από το Μεξικό, έχει αφήσει στην άκρη την υπόθεση του Ουριέλ Αντούνα και μόνο με τεράστια ανατροπή θα φορέσει την πράσινη φανέλα ο διεθνής εξτρέμ.

Μπορεί στο Μεξικό να υπάρχουν καθημερινές αναφορές στην υπόθεση του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Ουριέλ Αντούνα αλλά όπως έχει γίνει αντιληπτό από τα εκτός πραγματικότητας ποσά που αναφέρονται ως απαιτήσεις της Κρούζ Αζούλ, η υπόθεση αυτή την στιγμή δεν προχωράει.

Μάλιστα στη τελευταία επαφή προ ημερών του Τριφυλλιού με τους Μεξικανούς, έγινε σαφές από τον ελληνικό σύλλογο πως αποσύρεται, καθώς πέντε, έξι και εννιά εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή εξτρέμ είναι χρήματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική αξία του παίκτη.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα στο τραπέζι, ο Αντούνα θα φορέσει την πράσινη φανέλα μόνο με τεράστια ανατροπή στην υπόθεση. Ο Παναθηναϊκός εξαρχής ήθελε να τον πάρει δανεικό με οψιόν αγοράς, η Κρουζ Αζούλ ζητάει μυθικά ποσά και το Τριφύλλι εδώ και καιρό κοιτάζει και αλλού για την ενίσχυση στα εξτρέμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα