Ολυμπιακός: «Ζήτησε να φύγει ο Λάτο, τον ''ψήνουν'' περισσότερο σαν προοπτική οι Πειραιώτες»

Newsroom
Ολυμπιακός: «Ζήτησε να φύγει ο Λάτο, τον ''ψήνουν'' περισσότερο σαν προοπτική οι Πειραιώτες»

bet365

Σύμφωνα με την estadiodeportivo, ο Τόνι Λάτο ζήτησε από τον Γκατούζο να φύγει από την Βαλένθια και προκρίνει σαν επιλογή εκείνη του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ, που έβγαλε μία εξαιρετική ασίστ στον χθεσινό ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ζήτησε από τις «νυχτερίδες» και συγκεκριμένα από τον προπονητή της ομάδας, Τζενάρο Γκατούζο να αποχωρήσει.

Ο Τόνι Λάτο δεν είδε με καλό μάτι την μονοετή πρόταση ανανέωσης με μείωση μισθού που του πρότεινε η Βαλένθια και προφανώς αρνήθηκε. Ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από τώρα για να μην χάσει ακόμη μισή σεζόν. Ο Γκατούζο από την άλλη τον χρησιμοποιεί, αλλά όχι στην θέση του κατά κύριο λόγο, αφού τον βάζει στις θέσεις των εξτρέμ.

Η προοπτική που πείθει περισσότερο τον Ισπανό αριστερό μπακ είναι εκείνη του Ολυμπιακού, παρ' ότι έχει εκφραστεί ενδιαφέρον τόσο από τις Χετάφε και Μαγιόρκα όσο και από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ένα πολύ σημαντικό συν στην πρόταση των «ερυθρολεύκων» είναι τα 4,5 χρόνια συμβόλαιο που του δίνουν. Η αποζημίωση που θα ζητήσει η Βαλένθια θα είναι είτε πολύ μικρή είτε μηδενική, επειδή ο Λάτο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Μία άλλη επιλογή που θα μπορούσε να τον δελεάσει είναι εκείνη της Μπέτις, αφού θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα της La Liga, που έχει στόχους, όπως είναι οι Ανδαλουσιάνοι.

Να σημειωθεί πως για τον Ολυμπιακό υπάρχει και ο Γκαμπριέλ Σουάζο ως μία εκ των βασικών επιλογών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα