Λάτο: Ο Γκατούζο μπλοκάρει την αποχώρησή του, σύμφωνα με τη «MARCA»

Λάτο: Ο Γκατούζο μπλοκάρει την αποχώρησή του, σύμφωνα με τη «MARCA»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο Τζενάρο Γκατούζο έχει υψώσει τείχος στην αποχώρηση τριών παικτών της Βαλένθια μέχρι να βρεθούν αντικαταστάτες, ανάμεσά τους και ο Τόνι Λάτο για τον οποίο έχει κάνει πρόταση ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον Ισπανό μπακ-χαφ της Βαλένθια, Τόνι Λάτο, ο οποίος επικοινώνησε στη διοίκηση των Νυχτερίδων και τον Τζενάρο Γκατούζο πως θέλει να αποχωρήσει κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, πριν δηλαδή εκπνεύσει το συμβόλαιό του το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται πως δεν θα αφήσει τόσο εύκολα τον 25χρονο να δει την πόρτα της εξόδου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο Ρίνο έχει εισηγηθεί στη διοίκηση να «μπλοκάρει» τις αποχωρήσεις του Λάτο και άλλων δύο παικτών που έχουν προτάσεις ή έμπρακτο ενδιαφέρον από συλλόγους, μέχρι να βρεθούν αντικαταστάτες για να καλύψουν τα κενά τους.

Συγκεκριμένα για τον Λάτο και την πρότασή του από τους Ερυθρόλευκους, το ρεπορτάζ αναφέρει πως «Ο Ισπανός μπακ δεν έχει πειστεί από τη χαμηλή πρόταση που έλαβε για ανανέωση στη Βλαένθια και το γεγονός ότι λήγει το συμβόλαιό του τον Ιούνιο τού δίνει τη δυνατότητα να συμφωνήσει με άλλον σύλλογο και πιθανότατα να αποφέρει χρήματα στη Βαλένθια από την παραχώρησή του στο χειμερινό παζάρι. Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ τον θέλει από τώρα, αλλά δεν προσφέρει χρηματικό ποσό για τη μεταγραφή».

Από την πλευρά του, ο Γκατούζο εκτιμά τον Λάτο ως παίκτη και πρόσφατα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν, δηλώνοντας σε συνέντευξη Τύπου ότι θα ήταν ιδανικός... γαμπρός για την κόρη του.

«Ο Γκατούζο είναι χαρούμενος με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε πολύ καλό ματς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στη δεξιά πτέρυγα (ασίστ στο γκολ του Λίνο), αλλά ξέρει πως δεν μπορεί να του εγγυηθεί αγωνιστικά λεπτά στη φυσική του θέση, αυτή του αριστερού μπακ όταν υπάρχουν στο ρόστερ οι Γκαγιά και Χεσούς Βάθκεθ», τονίζει το δημοσίευμα.

Πλέον, η περίπτωση του Λάτο, ο οποίος έχει δηλώσει την προτίμησή του να παίξει στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, εξελίσσεται σε «ντόμινο», καθώς οι Νυχτερίδες περιμένουν την άφιξη νέων παικτών για να τον αφήσουν να φύγει, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον δεύτερο αριστερό μπακ στην ιεραρχία τους, τον Χεσούς Βάθκεθ, ο οποίος έχει πρόταση από τη Βαλένθια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα