Γκατούζο για Λάτο: «Μου αρέσει πολύ σαν παίκτης» (vid)

Γκατούζο για Λάτο: «Μου αρέσει πολύ σαν παίκτης» (vid)

Newsroom
 Γκατούζο για Λάτο: «Μου αρέσει πολύ σαν παίκτης» (vid)

bet365

Ο Τζενάρο Γκατούζο σχολίασε πως θέλει να κρατήσει τον Τόνι Λάτο στη Βαλένθια και ότι τον υπολογίζει.

Στη μεταγραφική «εξίσωση» του Ολυμπιακού βρίσκεται εδώ και καιρό ο Tόνι Λάτο και ο αριστερός μπακ της Βαλένθια «απασχολεί» τους «ερυθρόλευκους». Ομως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο 25χρονος ακραίος οπισθοφύλακας δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι, ενώ την ίδια στιγμή οι «νυχτερίδες» θέλουν να τον κρατήσουν.

Μάλιστα ο Τζενάρο Γκατούζο, κόουτς του club, μίλησε για την υπόθεσή του και ουσιαστικά είπε πως εκείνος θέλει να τον κρατήσει και ότι τον υπολογίζει. «Η ομάδα του έχει κάνει μία πρόταση και δεν είμαι εγώ που θα πω αν είναι καλή ή όχι. Είναι δύσκολο για μένα, καθώς δεν μπορώ να μιλήσω. Ολοι ξέρουν τον σεβασμό που έχω για εκείνον. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και χαφ και σε πολλές θέσεις και είναι ένας ποδοσφαιριστής που μου αρέσει πολύ. Αν ήταν στο χέρι μου θα τον κρατούσα», σχολίασε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα