ΑΕΚ: Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο Σιντιμπέ

ΑΕΚ: Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο Σιντιμπέ

Newsroom
ΑΕΚ: Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο Σιντιμπέ

bet365

Μία ακόμα επιστροφή μέτρησε ο Ματίας Αλμέιδα στην προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη, με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να επανέρχεται σε κανονικό πρόγραμμα.

Η ΑΕΚ με το 3-0 επί του Πανσερραϊκού κλείδωσε ουσιαστικά τη θέση της στα ημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον στρέφει το βλέμμα της στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Ο Ματίας Αλμέιδα στην προπόνηση της Πέμπτης, όπου όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον Πανσερραϊκό έκαναν αποκατάσταση, είχε μια επιστροφή με τον Σιντιμπέ να ξεπερνάει το τράβηγμα στον προσαγωγό και να προπονείται κανονικά.

Όπως είναι γνωστό, στο πρόγραμμα της ομάδας εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται πλέον και ο Γκατσίνοβιτς που στοχεύει ίσως στην επιστροφή του στο ματς με τον Άρη, τη στιγμή που και ο Ελίασον θα ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς για να επιστρέψει πιο μετά μέσα στον Φεβρουάριο. Εκτός παραμένουν οι Μοχαμάντι και Γαλανόπουλος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα