Ολυμπιακός: Το πολυεργαλείο Ινμπόμ Χουάνγκ που αποδίδει παντού και η ατάκα του Πάρντιου για την Premier League (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το πολυεργαλείο Ινμπόμ Χουάνγκ που αποδίδει παντού και η ατάκα του Πάρντιου για την Premier League (vids)

bet365

Ο Κορεάτης χαφ έπαιξε σε τουλάχιστον 3 θέσεις στο ματς του Novibet Κυπέλλου για τον Ολυμπιακό με τον Άρη και ήταν ξανά ένα... μηχανάκι στο κέντρο.

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ στα 26 του χρόνια είναι ένα φοβερό... μηχανάκι στον χώρο του κέντρου για τον Ολυμπιακό.

Ο Κορεάτης διεθνής χαφ έχει φέτος 22 ματς στον Ολυμπιακό με 2 γκολ (ένα στην Ευρώπη και ένα στο ματς με Βόλο) και 4 ασίστ όμως το ζητούμενο είναι όλα τα άλλα που κάνει στο γήπεδο. Είναι μία μεταγραφή που ότι και να γράψει κανείς και όσο και να την επαινέσει θα είναι μάλλον λίγο. Αναμφίβολα από τις τοπ μεταγραφές που έχει κάνει ο Ολυμπιακός γενικά τα τελευταία χρόνια.

Η προσφορά του δεν μένει μόνο σε γκολ και ασίστ βέβαια. Είναι τα... ατέλειωτα τρεξίματά του, οι αντοχές του και η βοήθειά του στο αμυντικό, τακτικό, δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι. Με διαφορά ο κορυφαίος χαφ του Ολυμπιακού που αποδίδει όπου και να παίξει έχοντας παίξει μέχρι και λίγα... δευτερόλεπτα ακραίος μπακ επί Μίτσελ.

Κόντρα στον Άρη στο ματς του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακού λειτούργησε από... εξάρι μέχρι οκτάρι, δεκάρι και ακόμα και σε θέση εξτρέμ! Ένας παίκτης που έχει μπει στα ραντάρ ομάδων από Γερμανία, Ιταλία και όχι μόνο όμως ο Ολυμπιακός δεν θα έμπαινε ποτέ σε διαδικασία να συζητήσει την αποχώρηση ενός τόσο κομβικού παίκτη του.

Μετά το ματς με τον Άρη ο Μίτσελ επισήμανε για τον Κορεάτη με αφορμή και το πρόβλημα που φάνηκε να έχει προς το τέλος: «Όχι, πιστεύουμε πως είναι κούραση. Τα δίνει όλα στα ματς, τρέχει 12 χιλιόμετρα στο ματς. Θα φάει ένα ωραίο κορεάτικο πρωϊνό και θα είναι καλά».

Ο δε Πάρντιου, ο τεχνικός του Άρη μετά το ματς με τον Ολυμπιακό επισήμανε για τον Ινμπόμ: «Σε έναν παίκτη κοιτάμε τα χαρακτηριστικά του αλλά και τη φυσική κατάστασή του. Ο Χουάνγκ θα μπορούσε να είναι παίκτης Premier. Σαφώς και μπορεί να παίξει στη Premier όπως τον είδα στα 2 ματς με εμάς. Έχει τρομερή ενέργεια».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα