Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Βασικός ο Ιωαννίδης και επιστροφή Βέρμπιτς, Κώτσιρα

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Βασικός ο Ιωαννίδης και επιστροφή Βέρμπιτς, Κώτσιρα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Βασικός ο Ιωαννίδης και επιστροφή Βέρμπιτς, Κώτσιρα

bet365

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο Γιάννης Κώτσιρας και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς είναι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σε σχέση με το ματς του Κυπέλλου στη Τούμπα. Παραμένει στη κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης αντί του Σπόραρ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει το δεύτερο ματς της... τριλογίας των αγώνων με τον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει στο +4 από την ΑΕΚ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς στη Τούμπα. Μπρινιόλι αντί Λοντίγκιν, Κώτσιρας αντί Βαγιαννίδη και Βέρμπιτς αντί του τιμωρημένου Κουρμπέλη. Παράλληλα, την θέση του στη κορυφή της επίθεσης διατήρησε ο Φώτης Ιωαννίδης αντί του Άντρατζ Σπόραρ.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Μπρινιόλι. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Κώτσιρας και ο Σένκεφελντ με τον Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρντ στον άξονα του κέντρου. Παλάσιος και Βέρμπιτς στα άκρα, με τον Ιωαννίδη στη κορυφή της επίθεσης.

Στο πάγκο βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Πούχατς, Βαγιαννίδης, Σάρλια, Σπόραρ, Ταβάρες, Καμπετσής, Σάντσες και Τσοκάι. Όπως είναι γνωστό από το Σάββατο, ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα