Παναθηναϊκός: Η λατρεία του κόσμου για τους Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ (vid)

Newsroom
Παναθηναϊκός: Η λατρεία του κόσμου για τους Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπεργκ (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός δημοσιοποίησε ένα βίντεο με την χθεσινή επίσκεψη των Μάρκους Μπεργκ και Τζιμπρίλ Σισέ στην Λεωφόρο όπου αποθανατίζονται όλες οι υπέροχες στιγμές που πέρασαν με τον κόσμο των «πρασίνων».

Οι δύο θρύλοι του «τριφυλλιού» πήγαν πρώτα στην μπουτίκ της ομάδας όπου υπέγραψαν αυτόγραφα και φανέλες σε φίλους της ομάδας και στην συνέχεια βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου για να κάνουν την πρώτη τους βόλτα μετά από πολύ καιρό μπροστά στο «πράσινο» κοινό.

Τόσο ο Μάρκους Μπεργκ όσο και ο Τζιμπρίλ Σισέ γνώρισαν φυσικά την αποθέωση με το πραγματικό «πάρτι» να ξεκινάει όταν πήγαν μπροστά από την θύρα των οργανωμένων που τους κάλεσαν να τραγουδήσουν μαζί τους, πράγμα που έκαναν προκαλώντας πραγματική «έκρηξη» στο γήπεδο.

Στην συνέχεια αποχώρησαν για τα επίσημα μέχρι το ημίχρονο όπου επέστρεψαν στο γήπεδο για να βραβευτούν για την προσφορά τους στην ομάδα γνωρίζοντας εκ νέου την αποθέωση.

Μάλιστα, οι δύο παίκτες πήραν το μικρόφωνο κατά την αποχώρησή τους και ζήτησαν από τον κόσμο να ενισχύσει τις προσπάθειες της αγαπημένης του ομάδας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα