Κάνιας: «Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια έχει αλλάξει»

Κάνιας: «Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια έχει αλλάξει»

Newsroom
Κάνιας: «Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια έχει αλλάξει»

bet365

Ο μέσος του Ιωνικού, Χοσέ Κάνιας στάθηκε στην αλλαγή της ψυχολογίας στην ομάδα μετά την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου, κάτι που αποδείχθηκε στο χορτάρι και στη νίκη επί του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χοσέ Κάνιας στην Cosmote TV μετά τη νίκη του Ιωνικού με 1-0 επί του Άρη:

Για τη μεγάλη νίκη επί του Άρη: «Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα, για τον κόσμο, για τον πρόεδρο, για το καινούργιο επιτελείο, η πρώτη νίκη μέσα στην έδρα μας. Την αξίζαμε και όλα αρχίζουν και πηγαίνουν πλέον καλά».

Για το τι έπαιξε ρόλο και ήρθε αυτή η νίκη: «Και στα προηγούμενα ματς παίζαμε καλά. Αξίζαμε μια νίκη. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι. Το καταφέραμε και το τρίποντο αυτό θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».

Για το τι έχει αλλάξει ο Γρηγορίου: «Άλλαξε η ψυχολογία πρώτα απ' όλα. Ο προπονητής άλλαξε πολλά πράγματα. Όταν ήρθε μας είπε ότι είμαστε καλοί παίκτες και ότι δεν αξίζαμε να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση και πως μπορούμε να ανατρέψουμε τα πράγματα. Έχει αλλάξει η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, έχουμε πάρει έξι βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια και αυτό τα λέει όλα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα