Λαμία: «Τελειώνει» του Μεντίνα και προχωράει για τερματοφύλακα

Νότης Χάλαρης
Λαμία: «Τελειώνει» του Μεντίνα και προχωράει για τερματοφύλακα

bet365

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Τζέισον Μεντίνα στη Λαμία.

Το Gazzetta σάς ενημέρωσε χθες (09/02) για την περίπτωση του Τζέισον Μεντίνα ότι είναι κοντά στη Λαμία, ωστόσο η περίπτωση έχει προχωρήσει αρκετά.

Συγκεκριμένα η μεταγραφή του έμπειρου φορ έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της ελληνικής ομάδας και μέσα στις επόμενες ώρες θα έχουμε οριστικές εξελίξεις.

Να θυμίσουμε πως ο 27χρονος επιθετικός, ναι μεν ανακοινώθηκε πρόσφατα από την Αλ Μακρίγια του Κατάρ όμως η συμφωνία των δύο πλευρών δεν ενεργοποιήθηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου με αποτέλεσμα να παραμείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής.

Από εκεί και πέρα, μόλις ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Μεντίνα, η Λαμία θα φουλάρει για την απόκτηση τερματοφύλακα, όπου υπάρχουν δύο με τρεις περιπτώσεις που δουλεύουν στην ομάδα για την ενίσχυση κάτω από τα καρέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα