ΠΑΟΚ: Ο Κοτάρσκι βλέπει το σερί του να σταματά και τον Ζίβκοβιτς να επιστρέφει μετά από 11 μήνες!

ΠΑΟΚ: Ο Κοτάρσκι βλέπει το σερί του να σταματά και τον Ζίβκοβιτς να επιστρέφει μετά από 11 μήνες!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Κοτάρσκι βλέπει το σερί του να σταματά και τον Ζίβκοβιτς να επιστρέφει μετά από 11 μήνες!

bet365

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι θα χάσει για πρώτη φορά ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, μετά από 21 σερί εμφανίσεις κάτω από τα «ασπρόμαυρα» δοκάρια, με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να επιστρέφει ύστερα από 11 μήνες, διάστημα στο οποίο έπαιξε μόνο σ' ένα ματς κυπέλλου.

Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ιδιαίτερες γνώσεις για να καταλάβει την αξία του Ντόμινικ Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια των «ασπρόμαυρων». Το καλοκαίρι ο «Δικέφαλος» αποφάσισε να αλλάξει οπτική και φιλοσοφία στην πιο δύσκολη και κομβική θέση, αυτή του Νο1, έκανε λοιπόν τη μεγάλη επένδυση θωρακίζοντας την εστία με έναν σπουδαίο τερματοφύλακα. Κι αυτός ο γκολκίπερ έπαιζε ασταμάτητα μέχρι που τον… νίκησε η γρίπη!

Ο 23χρονος Κροάτης έμεινε στο σπίτι του, λόγω ίωσης, δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο γήπεδο της Τούμπας, με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει στην Τρίπολη για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα.

Στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας έχουν ταξιδέψει τρεις τερματοφύλακες (Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος), με τον 33χρονο Σέρβο να έχει αποδεχθεί το ρόλο του δεύτερου στην ιεραρχία κάτι που φαίνεται και από τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του μέχρι τώρα στη σεζόν.

Ο Ζίβκοβιτς έχει αγωνιστεί σ’ ένα μόλις επίσημο παιχνίδι, αυτό κόντρα στην Καλαμάτα (2-0) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και στα υπόλοιπα 26 επίσημα ματς κάτω από τα «ασπρόμαυρα» δοκάρια βρέθηκε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, έχοντας δεχθεί μόλις 17 γκολ (13 σε 21 ματς πρωταθλήματος) και διατηρώντας ανέπαφη την εστία του απαραβίαστη την εστία του σε 14 από τους 26 αγώνες.

Ο Λουτσέσκου προετοίμαζε τον «Ζίβκο» για να αγωνιστεί στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ, λόγω των καρτών που έχει συμπληρώσει ο Κοτάρσκι, ωστόσο θα αναγκαστεί να τον επαναφέρει κάτω από τα δοκάρια έντεκα μήνες μετά την τελευταία του παρουσία σε αγώνα πρωταθλήματος.

Βλέπετε, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς έχει να αγωνιστεί από την 1η αγωνιστική των περσινών πλέι οφ, με το ημερολόγιο να έδειχνε «13 Μαρτίου 2022», σε μια βραδιά που κράτησε το μηδέν και ο «Δικέφαλος» επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα