Η αντίδραση του Ολυμπιακού για την ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Το θράσος και τα δοκάρια δεν μετριούνται με μεζούρα»

Newsroom
Η αντίδραση του Ολυμπιακού για την ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Το θράσος και τα δοκάρια δεν μετριούνται με μεζούρα»

bet365

Στον Ολυμπιακό σχολίασαν τα όσα επικοινώνησε επίσημα η ΑΕΚ μετά την απόφαση που βγήκε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Η ΑΕΚ μετά την επίσημη απόφαση του αρμόδιου δικαστικού Οργάνου της Λίγκας έβγαλε ανακοίνωση - αντίδραση. Πάνω σε αυτό στον Ολυμπιακό σχολίαζαν το τι ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ λέγοντας μεταξύ άλλων πως «το θράσος και τα δοκάρια δεν μετριούνται με μεζούρα». Σχολίαζαν ακόμα πως οι φίλαθλοι γνωρίζουν πολύ καλά τι το συμβαίνει με το παραποδόσφαιρο στην Ελλάδα αναφέροντας ανθρώπους όπως οι Μπαλτάκος, Μπένετ, Φιλιππούσης και όχι μόνο.

Γίνεται δε λόγος για επιμονή από τη μεριά της ΑΕΚ στην ατιμία και τη γελοιότητα που απλώς δείχνει ακόμα και στους τελευταίους δύσπιστους πως στο Περιστέρι υπήρχε σχέδιο για να κλέψουν οι άνθρωποί της το παιχνίδι στα χαρτιά. Ακόμα στον πειραϊκό σύλλογο σχολίαζαν πως αφού οι ίδιοι άνθρωποι διέλυσαν τη Super League 2 νομίζουν πως θα κάνουν και τη Super League σκουπιδότοπο και παρωδία εμπλέκοντας ακόμα και διαιτητές και παράγοντες και με μεζούρες στα δοκάρια.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα