Παναθηναϊκός: Εκτίει με Παναιτωλικό ο Σάρλια

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Εκτίει με Παναιτωλικό ο Σάρλια

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφασίσει να στερηθεί τις υπηρεσίες του Ζβόνιμιρ Σάρλια στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 25η αγωνιστική της Superleague.

Ο Σέρβος τεχνικός είδε τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό να αντικρίζει την τέταρτη κίτρινη κάρτα της σεζόν στο μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ.Βικελίδης» την Κυριακή (12/02) στο 84ο λεπτό κι έτσι να τιμωρείται αυτομάτως με ποινή που του επιβάλλει να λείψει σ' έναν από τους επόμενους τέσσερις αγώνες του Παναθηναϊκού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπρεπε να διαλέξει ένα από τα παιχνίδια με Βόλο εντός, Ολυμπιακός εκτός, Παναιτωλικό εντός και Ατρόμητο εντός. Το παιχνίδι που διάλεξε τελικά ο Σέρβος να στερηθεί τις υπηρεσίες του Σάρλια είναι εκείνο με τον Παναιτωλικό για την προτελευταία αγωνιστική (25η) της κανονικής διάρκειας της Superleague.

Θυμίζουμε πως φέτος ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έχει πραγματοποιήσει 14 συμμετοχές, δίνοντας και μία ασίστ, αυτή του νικητήριου γκολ στον αγώνα με τον Άρη, σε 1.071 αγωνιστικά λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα