Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να χαρώ τη νίκη όσο θα ήθελα διότι τέτοια πίεση στον διαιτητή είναι ντροπή»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να χαρώ τη νίκη όσο θα ήθελα διότι τέτοια πίεση στον διαιτητή είναι ντροπή»

bet365

Νέο «ξέσπασμα» του Ραζβάν Λουτσέσκου με αφορμή τα παράπονα που έχει από τη διαιτησία στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και την πίεση που θεωρεί ότι άσκησαν στον ρέφερι του ματς οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί της ΑΕΚ στην Τούμπα τόνισε στη NOVA για:

Την εικόνα του ΠΑΟΚ και τη νίκη: Τρομερό πνεύμα. Συγκέντρωση σε κάθε στιγμή του αγώνα. Είχαμε φανταστικές αντιδράσεις. Μαχητικό πνεύμα και αποφασιστικότητα για να πάρουμε το παιχνίδι. Για να νικήσουμε. Αυτό το ματς σημαίνει 3 βαθμοί. Δεν μπορώ όμως να χαρώ όσο θα ήθελα τη νίκη.

Αυτό που είδα στο ημίχρονο είναι ντροπή. Τόση μεγάλη πίεση (στον διαιτητή). Αυτό που έγινε στα αποδυτήρια ήταν ντροπή.

Μία κόκκινη που δεν δόθηκε (για τον αντίπαλο). Δεν πήραμε ένα φάουλ μετά το ημίχρονο. Η ΑΕΚ είναι επιθετική ομάδα και με το να μην δίνονται αυτά τα φάουλ... Είναι ντροπή. Πρέπει να παρέμβει η Ομοσπονδία και η Λίγκα.

Στο γήπεδο η ΑΕΚ είναι μία φανταστική ομάδα με έναν φανταστικό προπονητή. Είναι κρίμα όμως. Κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σκεφτείτε αυτά έγιναν στην Τούμπα. Φανταστείτε τι γίνεται στην Αθήνα. Δεν έχω λόγια για το τι συμβαίνει.

Τη συνέχεια: Είναι τρεις βαθμοί. Συνεχίζουμε.

Τον Κωνσταντέλια και την κίνησή του: Ξέρουμε πως είναι ποιοτικός παίκτης. Έκανε τεράστιο ματς. Όμως όλοι το έκαναν. Όλοι μπόρεσαν και προσπέρασαν την αναστάτωση και τη σύγχυση από τις διαιτητικές αποφάσεις. Ελπίζω να σταματήσουν οι διαιτητικές αποφάσεις σε βάρος μας. Το ελπίζω για εσάς και όχι για μένα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα