Ολυμπιακός: Το κακό αγωνιστικό διάστημα των Γιόβετιτς και Ελ Καμπί και η έξτρα επιλογή του Ελ Αραμπί (vids)

Ολυμπιακός: Το κακό αγωνιστικό διάστημα των Γιόβετιτς και Ελ Καμπί και η έξτρα επιλογή του Ελ Αραμπί (vids)

Ο Γιόβετιτς

bet365

Οι δύο βασικοί φορ της ομάδας του Ολυμπιακού δεν είναι σε καλό αγωνιστικό... φεγγάρι ενώ ως μία άλλη επιλογή υπάρχει στο ρόστερ ο έμπειρος Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Πάντα όταν έχουμε να κάνουμε με έναν σέντερ φορ κοιτάμε κυρίως το χρονικό σημείο που σκοράρει και τη συχνότητα με την οποία το κάνει σε έναν σύλλογο. Στην περίπτωση των Ελ Καμπί και Γιόβετιτς υπάρχει ένα κοινό σημείο. Μία ομοιότητα. Και οι δύο έμπειροι φορ έχουν να σκοράρουν στον Ολυμπιακό από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Και μάλιστα αυτό ισχύει και για τους δύο για το ίδιο ματς. Ήταν η αναμέτρηση με τον Άρη στις 27 Σεπτεμβρίου και το 4-1 με το οποίο επικράτησε το σύνολο του Μαρτίνεθ. Έκτοτε δεν έχουν άλλο γκολ στο ενεργητικό τους με τον Ολυμπιακό. Ο Ελ Καμπί βέβαια συνολικά στον Ολυμπιακό έχει 9 γκολ σε 18 συμμετοχές. Ο Γιόβετιτς από την άλλη που είχε ασίστ με τον ΟΦΗ, έχει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 10 παρουσίες με τους Πειραιώτες.

Ο Μαρτίνεθ γενικότερα το ψάχνει αγωνιστικά και αυτό το σκέλος έχοντας σκεφτεί ακόμα και σχήμα με τον Μασούρα ως φορ. Από την άλλη επιθετικά υπάρχει η επιλογή του Ελ Αραμπί, που είναι καθαρόαιμος φορ και θα μπορούσε να δώσει λύσεις.

Ο πολύπειρος Ελ Αραμπί έχει φέτος 1 γκολ σε 7 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό. Σε αυτή τη φάση έχει να παίξει στο Πρωτάθλημα από τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα την 1η Οκτωβρίου. Στο Europa στη φάση των ομίλων δεν έχει παίξει καθόλου και στα προκριματικά είχε παίξει όλα τα ματς.

 

Έχει σημασία πάντως να επιστρέψουν στα γκολ και ο Ελ Καμπί και ο Γιόβετιτς. Γιατί είναι τέρματα που θα τα χρειαστεί ο Ολυμπιακός στη συνέχεια.

Τα γκολ των φορ στον Ολυμπιακό φέτος

  • Ελ Καμπί: 9 τέρματα σε 18 αγώνες

  • Γιόβετιτς: 2 τέρματα σε 10 αγώνες

  • Ελ Αραμπί: 1 τέρμα σε 7 αγώνες

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα