Μαρτίνεθ: «Κερδίσαμε κάτι στον αγωνιστικό χώρο και μας στο στέρησαν και αυτό προκαλεί θυμό» (vid)

Ο Μαρτίνεθ

bet365

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός (0-2) τοποθετήθηκε και για τον αγώνα αλλά και για τον... απόηχο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μαρτίνεθ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-2 του Ολυμπιακού με τον Αστέρα σχολίασε για:

Τις αλλαγές στην 11άδα και με το τι είχαν να κάνουν: Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες. Όλη την ομάδα. Ακόμα και εκείνους που δεν έπαιξαν. Επιστρέψαμε στις 7.30 από το Λονδίνο την Παρασκευή. Είμασε άυπνοι. Καταφέραμε να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Όλοι γνωρίζετε το τι απαιτητικό παιχνίδι παίξαμε στην Αγγλία. Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί το ποδόσφαιρο είναι να αγωνίζεσαι και να εξελίσσεσαι.

Όταν ετοιμάζουμε ένα παιχνίδι το ετοιμάζουμε με όλη την ομάδα. Ξεκινήσαμε για παράδειγμα με έναν παίκτη που είχε φριχτούς πόνους στην πλάτη και ήμασταν έτοιμοι εάν χρειαστεί να τον αλλάξουμε. Δεν θα σας πούμε ποιός ήταν ο παίκτης. Όλοι είναι απαραίτητοι.

Το πόσο επηρέασε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα ματς που δεν πήγαν καλά: Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Μπορείς να δεχθείς γκολ ή να βάλεις. Ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του. Στο παιχνίδι με την Τόπολα ήταν ιδιαίτερη περίπτωση με οφσάιντ πολύ οριακό και μία αποβολή.

Η απόδοση της ομάδας είναι καλή. Εκτός απ' ότι έχει συμβεί εκτός γηπέδου έχουμε καλά αποτελέσματα. Φυσικά και είμαστε θυμωμένοι. Ήταν μία αναστάτωση γιατί μας έχουν στερήσει κάτι για το οποίο αγωνιστήκαμε στο γήπεδο. Κερδίσαμε κάτι στον αγωνιστικό χώρο και μας στο στέρησαν και αυτό προκαλεί θυμό.

Ωστόσο έτσι είναι η κατάσταση. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτήν και να το ξεπεράσουμε. Σημασία έχει να προσπερνάς τις δυσκολίες, όπως κάναμε σήμερα. Εάν μπορείς να θέλεις να κερδίσεις το Πρωτάθλημα πρέπει να κάνεις καλύτερα και περισσότερα πράγματα απ' ότι κάνουν οι άλλοι.

Τον Φορτούνη και την εξαιρετική κατάστασή του: Η απάντηση βρίσκεται στην ίδια σας την ερώτηση διότι με τον ΟΦΗ χωρίς τον Ροντινέι και τον Φορτούνη βρήκαμε λύσεις. Πραγματικά σήμερα το πρωί είχα αυτή τη συζήτηση με τον Κώστα και του είπα ότι θα ήταν προτιμότερο να τον έχουμε σε μισό παιχνίδι μέσα στον αγώνα για να δώσει τις λύσεις παρά από την αρχή και να τον έχουμε ταλαιπωρημένο και κουρασμένο. Αυτό που έγινε σήμερα οφείλεται σε όλη την προσπάθεια της ομάδας. Όταν το παιχνίδι ανοίξει είχαμε πει να εκμεταλλευτούμε το ταλέντο του Φορτούνη. Σήμερα ο Κώστας Φορτούνης μου εξήγησε πώς 18 χρονών είχε ξεκινήσει στον Αστέρα οπότε ήταν μία ιδιαίτερα ημέρα για εκείνον.

Είχαμε πει τότε να εκμεταλλευτούμε ώστε ο Κώστας να μας κάνει τη διαφορά και αυτό μας το έδωσε. Όσοι άνθρωποι γνωρίζουν τον Ολυμπιακό πιο καλά από μένα και ξέρουν τον Κώστα τόσα χρόνια του μιλάνε συνεχώς για το ότι έχει την πιο καλή απόδοση που είχε ποτέ. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό όμως αυτό έχει να κάνει με την αλληλεπίδραση με την ομάδα. Σήμερα θα σας πω δημόσια ότι είπα στον Φορτούνη - μετά την επιστροφή μας από την Αγγλία - πώς το ματς που έκανε στην Αγγλία και με τη Γουέστ Χαμ ήταν αμυντικά και επιθετικά ένα παιχνίδι ευρωπαϊκού επιπέδου. Και αυτό είναι ένα μεγάλο κέρδος και για τον Κώστα και για την ομάδα. Στο ποδόσφαιρο μετράει η ποιότητα με βάση τον χρόνο που παίζεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα