Μαρινάκης: Η πρόεδρος της Ρίο Άβε θα τον παρουσιάσει ως υποψήφιο επενδυτή, σύμφωνα με τη Record

Βασίλης Μπαλατσός
Μαρινάκης: Η πρόεδρος της Ρίο Άβε θα τον παρουσιάσει ως υποψήφιο επενδυτή, σύμφωνα με τη Record

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Record» η πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αλεξαντρίνα Κρους, θα παρουσιάσει την πρόταση επένδυσης του Βαγγέλη Μαρινάκη την ερχόμενη Κυριακή (19/11).

Σύμφωνα με την πορτογαλική ιστοσελίδα «Jornal de Noticias» ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενδιαφέρεται να επενδύσει στην Ρίο Άβε της Liga Portugal, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική συγκυρία. Από την πλευρά της η «Record» παρουσίασε νέες εξελίξεις στην υπόθεση.

Όπως υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι η πρόεδρος του κλαμπ, Αλεξαντρίνα Κρους, θα παρουσιάσει την πρόταση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ την ερχόμενη Κυριακή (19/11) στο πλαίσιο έκτακτης γενικής συνέλευσης του συλλόγου, η οποία θα γίνει στις 9 το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο Βίλα ντε Κόντε.

«Η είσοδος του Έλληνα μεγιστάνα, που θα εγκριθεί από τους εταίρους της Ρίο Άβε, θα φέρει άμεσες και έμμεσες επενδύσεις. Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι ικανοποιημένοι με την πρόταση, την οποία θεωρούν εξαιρετική και η οποία θα επιτρέψει την οικονομική βιωσιμότητα της Ρίο Άβε, με την εγγύηση ότι αυτή θα διατηρήσει την ταυτότητά της, τους ανθρώπους της και ολόκληρο τον τρόπο εργασίας που έχει εφαρμοστεί τα τελευταία χρόνια.

Θα υπάρχει φυσικά στενή παρακολούθηση από τον Μαρινάκη, αλλά με τη Ρίο Άβε να έχει τη δική της διαχειριστική αυτονομία.

 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ήδη διαπραγματευτεί μια πιθανή επένδυση στην Πάσος Φερέιρα, αλλά αυτή η διαδικασία δεν κατέληξε ποτέ σε λευκό καπνό», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ποια είναι η Ρίο Άβε

Η Ρίο Άβε ιδρύθηκε το 1939 και σύντομα απέκτησε το προσωνύμιο «Μεγάλο Ποτάμι», λόγω του ποταμού Άβε που διασχίζει την πόλη της έδρας της, Βίλα ντε Κόντε. Στην πολυετή ιστορία της δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει κάποιο τίτλο σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

Τη σεζόν 1981-1982 υπό την ηγεσία του του πατέρα του Ζοσέ Μουρίνιο, Φέλιξ, τερμάτισε στην υψηλότερη θέση που έχει βρεθεί ποτέ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα (5η), ενώ δυο χρόνια αργότερα έφτασε για πρώτη φορά στον τελικό του πορτογαλικού Κυπέλλου.

Έπρεπε μάλιστα να περιμένει μέχρι το 2014 για να διεκδικήσει ξανά το πρώτο της τρόπαιο σε τελικό Κυπέλλου και Super Cup Πορτογαλίας, όμως δεν κατάφερε να κατακτήσει κανένα από τα δυο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα