Ολυμπιακός μεταγραφές: Για συμφωνία Ατλέτικο Μινέιρο με Σκάρπα κάνουν λόγο στην Βραζιλία

«Ο Γκουστάβο Σκάρπα έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μινέιρο»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία, ο Γκουστάβο Σκάρπα του Ολυμπιακού τα έχει βρει με την Ατλέτικο Μινέιρο για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ένα βήμα παρακατώ πήγαν σήμερα τα δημοσίευματα από την Βραζιλία την μεταγραφολογία γύρω από το όνομα του Γκουστάβο Σκάρπα του Ολυμπιακού. Το απόγευμα της Τετάρτης (15/11), η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «UOL» ανέφερε πως η Ατλέτικο Μινέιρο κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Νότιγχαμ Φόρεστ, από την οποία είναι δανεικός ο παίκτης στου «ερυθρόλευκους», η οποία φτάνει τα 4,5-5 εκατ. ευρώ.

Το πρωί της Πέμπτης (16/11) ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Μπίρα Μαρίνιο αποκάλυψε πως ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος τα έχει βρει σε όλα με την Ατλέτικο Μινέιρο όσον αφορά το συμβόλαιό του και ουσιαστικά περιμένει να τα βρουν και οι ομάδες μεταξύ τους για να υλοποιηθεί η μεταγραφή.

Φέτος, ο Γκουστάβο Σκάρπα έχει πραγματοποιήσει 11 συμμετοχές με τους Πειριαώτες αγωνιζόμενος συνολικά για 422 λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα