AEK: Ζωντάνευσαν οι μνήμες της Μικρασίας και του Πόντου στην OPAP Arena

AEK: Ζωντάνευσαν οι μνήμες της Μικρασίας και του Πόντου στην OPAP Arena

Ζωντάνευσαν οι μνήμες της Μικρασίας και του Πόντου στην OPAP Arena

bet365

Τα εγκαίνια του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού έλαβαν χώρα στην OPAP Arena σε ένα ταξίδι στις αλησμόνητες πατρίδες της Μικράς Ασίας και του Πόντου.

Ένα «διαμάντι» άνοιξε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/11) τις πύλες του στην OPAP Arena. Στο κτήριο του γηπέδου της ΑΕΚ έγιναν τα εγκαίνια του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού, το οποίο αποτελεί έναν περίπατο στη Μικρασία και στον Πόντο, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον λόγο του.

Μια ιστορική διαδρομή με εκθέματα και κειμήλια από την καθημερινή ζωή των προσφύγων, όλα όσα βίωσαν κατά τον ξεριζωμό και τη μετακίνησή τους στην Ελλάδα όπου εγκαταστάθηκαν για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή τα συναντά ο επισκέπτης του Μουσείου με τη συγκίνηση να είναι το συναίσθημα που τον κυριεύει.

Ένα υπερσύγχρονο Μουσείο με διαδραστικούς πίνακες, βίντεο και ακουστική περιγραφή εδρεύει από σήμερα στην OPAP Arena περιμένοντας τους επισκέπτες για να τους ταξιδέψει στην Μικρασία και στον Πόντο, στις αλησμόνητες πατρίδες και στον πολιτισμό του Προσφυγικού Ελληνισμού.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα