Άρης: Επέστρεψε ο Οντουμπάτζο, ενσωματώθηκε ο Παναγίδης

Άρης: Επέστρεψε ο Οντουμπάτζο, ενσωματώθηκε ο Παναγίδης

Newsroom
Ο Οντουμπάτζο

bet365

Ο Μόζες Οντουμπάτζο ολοκλήρωσε το σημερινό (21/11) πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα (26/11) με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Βρετανός full back ταλαιπωρήθηκε από κάκωση στον ώμο με συνέπεια την απουσία του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο, πλέον όμως είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου με πολλές πιθανότητες επιστροφής στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Το ίδιο ισχύει και για τον Μιχάλη Παναγίδη ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων και συμμετείχε στην προπόνηση.

Η ΠΑΕ Άρης σημείωσε στο Δελτίο Τύπου της ότι… «Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν ούτε στην προπόνηση της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς συμμετείχε και πάλι στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, ο Φράνκο Φεράρι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ οι Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα (αμφότεροι, πάντως, καθημερινά ανεβάζουν ρυθμό) και Μάνου Γκαρθία έκαναν ατομικό. Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα