Παναθηναϊκός: Δείπνο για το team των τερματοφυλάκων

Παναθηναϊκός: Δείπνο για το team των τερματοφυλάκων

Newsroom
παο

bet365

Δείπνο κοντά στο γήπεδο της Λεωφόρου είχαν οι τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού, Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τις εξαιρετικές σχέσεις που διαθέτουν.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι οι τρεις τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού διαθέτουν εξαιρετικές σχέσεις, έχοντας μιλήσει και οι τρεις τους πολλές φορές για τον υγιή ανταγωνισμό που επικρατεί στους «πράσινους».

Αυτή τη φορά ωστόσο, οι Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Γιούρι Λοντίγκιν και Βασίλης Ξενόπουλος θέλησαν να το... πάνε ένα βήμα παραπέρα. Με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι τρεις τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού αποκάλυψαν ότι βγήκαν για δείπνο σε γνωστό μαγαζί που βρίσκεται κοντά στη Λεωφόρο.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων των «πράσινων», Γιώργος Μουντάκης, ήταν αυτός που έκανε τη σχετική ανάρτηση, αποδεικνύοντας και το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους τρεις τερματοφύλακες του «τριφυλλιού».

παο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα