ΑΕΚ: Υποβλήθηκε σε εξετάσεις ο Λιβάι, θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του τις επόμενες μέρες

ΑΕΚ: Υποβλήθηκε σε εξετάσεις ο Λιβάι, θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του τις επόμενες μέρες

Δημήτρης Βέργος
Ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ

bet365

Ο Λιβάι Γκαρσία υποβλήθηκε σε μαγνητική, εντοπίστηκε το πρόβλημα που προκαλεί τις ενοχλήσεις και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται το προσεχές διάστημα με τον ίδιο να ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα. «Τρέχει» για Μπράιτον ο 26χρονος φορ της ΑΕΚ.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί ο Λιβάι Γκαρσία μετά τις ενοχλήσεις που είχε νιώσει κατά τη διάρκεια της προπόνησης με την Εθνική ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο περίμεναν στην ΑΕΚ με την επιστροφή του 26χρονου φορ στην Αθήνα.

Ο Λιβάι υποβλήθηκε στη μαγνητική, στην οποία εντοπίστηκε το πρόβλημα που του προκαλεί τις ενοχλήσεις, το οποίο τελικά δεν έχει σχέση με το χτύπημα που είχε δεχθεί με τη Μαρσέιγ, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ, ο Λιβάι θα συνεχίσει συντηρητικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στους Ζωσιμάδες με τον 26χρονο φορ να τρέχει για το ματς με την Μπράιτον την προσεχή Πέμπτη.

Θα πρέπει πάντως να επισημανθεί για ακόμα μια φορά πως οι ενοχλήσεις που νιώθει δεν σχετίζονται σε καμία περίπτωση με τους δύο συνεχόμενους μυϊκούς τραυματισμούς που τον είχαν αφήσει εκτός το προηγούμενο διάστημα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα