ΑΕΚ: Συμπλήρωσε κάρτες ο Κάλενς που αποχώρησε με ενόχληση στον προσαγωγό

ΑΕΚ: Συμπλήρωσε κάρτες ο Κάλενς που αποχώρησε με ενόχληση στον προσαγωγό

Newsroom
Ο Αλεξάντερ Κάλενς της ΑΕΚ

bet365

Ο Αλεξάντερ Κάλενς στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αντίκρισε την τρίτη κίτρινη κάρτα και θα πρέπει να εκτίσει σε μία από τις τέσσερις επόμενες αγωνιστικές. Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Περουβιανός στόπερ της ΑΕΚ λόγω ενόχλησης στον προσαγωγό.

Ο Κάλενς αντικαταστάθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο της νίκης της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Μήτογλου λόγω μιας ενόχλησεις στον προσαγωγό. Μάλιστα όπως δήλωσε ο ίδιος στη NOVA ζήτησε αλλαγή προκειμένου να μην χειροτερέψει, δείχνοντας ότι μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ο Περουβιανός στόπερ νωρίτερα είχε δεχθεί την κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η τρίτη του από το ξεκίνημα της σεζόν. Αυτό σημαίνει πως ο Κάλενς θα πρέπει να δηλωθεί να εκτίσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ΑΕΚ.

Η Ένωση αντιμετωπίζει από εδώ και πέρα κατά σειρά στο πρωτάθλημα τον Άρη (εντός), τους Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό (εκτός) και τον Βόλο (εντός).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα