Ο Γκονσάλο Σάντος στο Gazzetta για τον Πέδρο Άλβες: «Στέλεχος με τρομερές γνώσεις για τα μεγάλα ταλέντα, θα γίνει εκ των κορυφαίων διευθυντών»

Ο Γκονσάλο Σάντος στο Gazzetta για τον Πέδρο Άλβες: «Στέλεχος με τρομερές γνώσεις για τα μεγάλα ταλέντα, θα γίνει εκ των κορυφαίων διευθυντών»

Ο Πέδρο Άλβες

bet365

Ο 37χρονος πλέον Γκονσάλο Σάντος, άλλοτε ποδοσφαιριστής της Εστορίλ, έχοντας συνεργαστεί με τον Πέδρο Άλβες, που αναμένεται να πάρει ρόλο στον Ολυμπιακό, μιλά στο Gazzetta για τις ικανότητές του.

Ο Σάντος υπήρξε ένας χαφ με πολυετή παρουσία στα πορτογαλικά γήπεδα. Εκτός της Πορτογαλίας, της χώρας του, αγωνίστηκε στην Κύπρο και στην Κροατία. Έχοντας θητεύσει και στην ομάδα της Εστορίλ συνεργάστηκε με τον Πέδρο Άλβες, τον άνθρωπο που θα πάρει έναν επιτελικό ρόλο στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Γκονσάλο Σάντος στα 37 του πλέον ανήκει στο προπονητικό επιτελείο της Κάσα Πία αλλά θυμάται τη συνεργασία του με τον Άλβες, έναν άνθρωπο που έχουν σε εκτίμηση και κορυφαίοι agents όπως ο Ζόρζε Μέντες.

Μιλώντας στο Gazzetta επισήμανε αρχικά πώς «είναι γεγονός πώς είχαμε συνεργαστεί με τον Πέδρο Άλβες όταν εγώ ήμουν στην Εστορίλ. Είναι μία συνεργασία που έχω να τη θυμάμαι».

Ποιά είναι όμως τα δυνατά χαρακτηριστικά του Πορτογάλου που δούλεψε για αρκετά χρόνια στην Εστορίλ σύμφωνα με τον Σάντος; «Είναι πολύ δυνατό στέλεχος. Πολύ δυνατός και άκρως χαρισματικός στο scouting και γενικότερα σε θέματα παρακολούθησης παικτών. Εάν μπορούσα να επικεντρωθώ κάπου σε σχέση με τον Πέδρο Άλβες θα στεκόμουν σε αυτόν τον τομέα», σχολιάζει στο ξεκίνημα της τοποθέτησής του.

«Έχει τρομερή γνώση της αγοράς. Και σε επίπεδο ενημέρωσης και στο πού να κοιτάξει. Διαθέτει φοβερή γνώση για παίκτες και καταφέρνει πάντα να βρίσκει πολύ μεγάλα ταλέντα. Τεράστια ταλέντα θα έλεγα που δεν τα έχει εντοπίσει κανείς άλλος. Ταλέντα που πραγματικά ξεχωρίζουν και κάνουν τη διαφορά. Είναι ένα στοιχείο που τον κάνει πολύ καλό αλλά και πολύ ξεχωριστό στη δουλειά του», επισήμανε ακόμα.

Ο Σάντος μάλιστα έκανε και την εκτίμησή του για τον Άλβες καθώς στην Πορτογαλία διέρρευσε σχεδόν από την πρώτη ημέρα η πληροφορία για εκείνον και για τον Ολυμπιακό (και για την επικείμενη συνεργασία των 2 πλευρών): «Θα γίνει ένας από τους κορυφαίους αλλά και από τους πιο αναγνωρισμένους αθλητικούς διευθυντές! Αυτό εκτιμώ αλλά και θεωρώ πώς θα συμβεί στο μέλλον για εκείνον».

@Photo credits: Estoril Praia - Futebol SAD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα