Πανσερραϊκός: Εκτός για Τρίπολη οι Κολομπίνο, Ντανκερλούι

Πανσερραϊκός: Εκτός για Τρίπολη οι Κολομπίνο, Ντανκερλούι

Newsroom
dankerloui_eurokinisi

bet365

Οι Κολομπίνο, Ντανκερλούι προστέθηκαν στο... παρά ένα στο απουσιολόγιο του Πάμπλο Γκαρσία για το αυριανό ματς του Πανσερραϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τους Κολομπίνο, Ντανκερλούι προέκυψε στον Πανσερραϊκό, ενόψει της αυριανής (2/12) του αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο μεν πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, ο δε δεύτερος από μία ίωση και αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής, όπως και οι από καιρό τραυματίες Αυλωνίτης, Γούλερι αλλά και για λόγους τακτικής οι Χάγιεκ, Καρασαλίδης, Παπαβασιλείου, Τσομπανίδης, Ανάκογλου.

Για το «Θ. Κολοκοτρώνης» υπολογίζονται οι εξής: Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγίρης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Δεληγιαννίδης, Τσαγκαλίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στίνα, Τομάς, Μασκανάκης, Αλεξιτς, Σοφιανός, Μούργος, Χατζηστραβός, Μπαϊροβιτς, Μασαρίποφ.

Μάλιστα η αποστολή του club θα μείνει στην πόλη μέχρι και την Τρίτη (5/12), καθώς τότε θα παίξει ξανά με τους Αρκάδες στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο και για αυτό απαρτίζεται από 23 παίκτες. Στη βάση της θα επιστρέψει αργά το βράδυ της συγκεκριμένης ημέρας.

..

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα