Ολυμπιακός: Αναλαμβάνει ο Καρβαλιάλ σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ολυμπιακός: Αναλαμβάνει ο Καρβαλιάλ σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Στον πάγκο του Ολυμπιακού αναμένεται να καθίσει ο Κάρλος Καρβαλιάλ σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι

Το θέμα του προπονητή βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ (5-0) ωστόσο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα βρίσκεται στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» στο παιχνίδι της Κυριακής (03/12) κόντρα στον Βόλο και από Δευτέρα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην τηλεόραση το «CNN Portugal», ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» και να αποτελέσει τον διάδοχο του Ισπανού προπονητή.

Το όνομά του έχει ακουστεί από το πρωί του Σαββάτου (02/12) χωρίς να επιβεβαιώνεται πως έχει κλείσει ενώ πρόκειται για μία πιο εφικτή περίπτωση από τους υπόλοιπους υποψήφιους στη λίστα.

Εφόσον ισχύει τα όσα γράφουν οι Πορτογάλοι, τότε ο 57χρονος προπονητής θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά τον Νοέμβρη του 2008 όταν είχε αναλάβει για λίγους μήνες τον Αστέρα Τρίπολης με τον οποίο είχε δέκα ματς και απολογισμό δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Εκτός από τη μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα του όπου αγωνίστηκε σε Μπράγκα και Πόρτο μεταξύ άλλων, έχει καθίσει στον πάγκο αρκετών συλλόγων σε Πορτογαλία (Μπράγκα, Μπελενένσες, Σετουμπάλ, Μαρίτιμο, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Ρίο Άβε) αλλά και στης Ευρώπης (Μπεσίκτας, Μπασακσεχίρ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Σουόνσι) ενώ τελευταία ομάδα του ήταν η Θέλτα όπου κατά την περσινή σεζόν είχε 10 νίκες, 8 ισοπαλίες και 11 ήττες σε 26 ματς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα