ΠΑΟΚ: «Ενδιαφέρεται για τον Όλιβερ Σόνε»

ΠΑΟΚ: «Ενδιαφέρεται για τον Όλιβερ Σόνε»

Newsroom
Sonne

bet365

Στο Περού αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Όλιβερ Σονε.

Με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου να απέχει λιγότερο από ένα μήνα, είναι λογικό και αναμενόμενο να έχουν ξεκινήσει τα μεταγραφικά σενάρια για την ενίσχυση των ελληνικών ομάδων. Ένα από αυτά λοιπόν αφορά τον ΠΑΟΚ...

Ο Κρίστιαν Μάρτιν λοιπόν, σε video για λογαριασμό του «El Futbolero» ανέφερε πως ο «δικέφαλος» είναι μεταξύ των ομάδων που εξετάζουν την απόκτηση του Όλιβερ Σόνε.

Πρόκειται για τον 23χρονο δεξιό μπακ της Σίλκενμποργκ που βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος Δανίας και έχει Περουβιανή καταγωγή. Μάλιστα αναμένεται να είναι στις επόμενες κλήσεις της χώρας του, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής γιατι μέχρι στιγμής είτε μένει στον πάγκο, είτε εκτός αποστολής.

 

Μέχρι στιγμής ο ταλαντούχος αμυντικός μετράει 18 συμμετοχές με την Σίλκενμποργκ, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ σε 1575 λεπτά συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα