Βόλος-Ολυμπιακός: Το 1-1 από τα 11 βήματα ο Ελ Καμπί, ο Κόστιτς έκανε το πέναλτι για... γροθιά στον Μπιανκόν (vid)

Newsroom
...

bet365

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 τον αγώνα του Πανθεσσαλικού, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελ Καμπί. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε εις βάρος του γκολκίπερ Κόστιτς και υπέρ του Μπιανκόν.

Με πάνω-κάτω το ίδιο νόμισμα «απάντησε» ο Ολυμπιακός στο γκολ του Βόλου και έτσι έφερε στα... ίσα (1-1) το ματς του Πανθεσσαλικού.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20' όταν ο Μωραΐτης πήρε το «ριμπάουντ» στην απόκρουση του Πασχαλάκη στο πέναλτι που εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και οι φιλοξενούμενοι που από τότε παίζουν με 10 λόγω αποβολής του Ρέτσου ισοφάρισαν από τα 11 βήματα στο 43' με τον Ελ Καμπί.

Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε, ξανά μέσω VAR, όταν σε στατικό των Πειραιωτών ο Μπιανκόν ακούμπησε την μπάλα και ο Κόστιτς που έκανε έξοδο έπεσε πάνω του και μάλιστα τον βρήκε με τη γροθιά.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα