Βόλος - Ολυμπιακός: Επεισόδια των οπαδών του Ολυμπιακού με την Αστυνομία στο Πανθεσσαλικό και δακρυγόνα!

Newsroom
Τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

bet365

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του Βόλος - Ολυμπιακός, ο διαιτητής Παπαπέτρου διέκοψε το παιχνίδι του Βόλου με τον Ολυμπιακό καθώς ξεκίνησε ένταση μεταξύ των οπαδών των ερυθρόλευκων και των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες στη συνέχεια έκαναν και χρήση δακρυγόνων!

Στα τελευταία λεπτά του Βόλος - Ολυμπιακός και ενώ ακυρώθηκε γκολ του Ελ Αραμπί για το 3-2 των «ερυθρόλευκων», το ματς τινάχθηκε στον αέρα. Οι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο γήπεδο, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού από το πέταλο να πετάνε καθίσματα προς τα ΜΑΤ.

Τα επεισόδια εντάθηκαν, ενώ ακούγονταν κρότου λάμψης, με την αστυνομική παρουσία να γίνεται ακόμα πιο ισχυρή και τους οπαδούς των ερυθρολεύκων να συνεχίζουν τη ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων.

Βόλος - Ολυμπιακός: Επεισόδια και δακρυγόνα

Λίγο αργότερα η Αστυνομία έκανε και χρήση δακρυγόνων με τις αποστολές των δύο ομάδων να κατευθύνονται από την άλλη μεριά μέσα σε αποπνικτική ατμόσφαιρα και εν συνεχεία με δάκρυα να αποχωρούν προς τα αποδυτήρια, έχοντας δυσκολία στην αναπνοή.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και εκτός γηπέδου, με την αστυνομία να κάνει ξανά χρήση χημικών για να διαλύσει το πλήθος.

Βόλος - Ολυμπιακός επεισόδια

Βόλος - Ολυμπιακός επεισόδια

Τα επεισόδια στον Βόλο

Επεισόδια στον Βόλο

@Photo credits: INTIME, eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα