Βόλος-Ολυμπιακός: Η αποπνικτική ατμόσφαιρα λόγω χημικών δεν επέτρεπε στους παίκτες να αναπνεύσουν! (vids)

Newsroom
..

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Βόλου και του Ολυμπιακού έφυγαν τρέχοντας για αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού, λόγω των χημικών που έριξαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Με πρόβλημα στην όραση αποχώρησε ο Κόστιτς.

Διακοπή υπάρχει στο Πανθεσσαλικό, αφού υπήρξαν επεισόδια της αστυνομίας με τους φίλους του Ολυμπιακού που ήταν στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Βόλο.

Μεταξύ άλλων η πλευρά της πρώτης έκανε χρήση και χημικών, κάτι που μετέτρεψε την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο σε αποπνικτική.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν και προσπαθούσαν να προστατεύσουν τα μάτια τους και οι αντιδράσεις τους ήταν ανάλογες αφού έδειχναν επηρεασμένοι.

Μάλιστα αμέσως κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια με σκοπό να προστατευτούν, ενώ και ο κόσμος άρχισε να φεύγει από το γήπεδο.

Παράλληλα όπως μεταδόθηκε από την Cosmote TV o γκολκίπερ των γηπεδούχων Κόστιτς που αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο, αντιμετώπιζε πρόβλημα με την όρασή του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα