Κηφισιά: Σε δύσκολη θέση ο Αναστασίου

Κηφισιά: Σε δύσκολη θέση ο Αναστασίου

Αναστασίου

bet365

Όπως προκύπτει τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Γιάννη Αναστασίου, με τον Έλληνα τεχνικό να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Θέμα προπονητή έχει ανοίξει στην Κηφισιά. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επέστρεψε από τη διακοπή του Νοεμβρίου για τις εθνικές ομάδες με δυο άσχημα αποτελέσματα, καθώς ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης στην Καισαριανή με 3-1 και από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 3-0, με αποτέλεσμα να κλείσει το πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Superleague στην τελευταία θέση με οκτώ βαθμούς.

Τις τελευταίες ώρες τίθεται ζήτημα αλλαγής προπονητή στους νεοφώτιστους με τον Γιάννη Αναστασίου να βρίσκεται σε επισφαλή θέση. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ θα υπάρξει ένα ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση και τον πολύπειρο Έλληνα τεχνικό, στην οποία θα συζητηθεί το μέλλον της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Η συνάντηση αυτή θα γίνει δεδομένα πριν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Καισαριανή το ερχόμενο Σάββατο (9/12, 17:30) και είναι ανοιχτό αν θα υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (6/12, 17:30). Κατά μια πηγή μάλιστα οι δυο πλευρές είχαν μια πρώτη συζήτηση για αυτό το θέμα από την Κυριακή (3/12).

Στις 13 αγωνιστικές του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Superleague η Κηφισιά είχε μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες, με συντελεστή τερμάτων 12-26. Οι νεοφώτιστοι έχουν κρατήσει μόλις μια φορά ανέπαφη την εστία τους, στο ματς με τον ΟΦΗ στη Λαμία, στο οποίο ο Αναγνωστόπουλος είχε πιάσει πέναλτι στο φινάλε.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα