ΠΑΟΚ προς ΕΡΤ και ΕΡΑ: «Μας αντιμετωπίζετε ως ξένη ομάδα»

ΠΑΟΚ προς ΕΡΤ και ΕΡΑ: «Μας αντιμετωπίζετε ως ξένη ομάδα»

Newsroom
paok_sima_intime

bet365

Ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε επίσημα στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα για το γεγονός πως δεν κάλυψε τον αγώνα του στη Φρανκφούρτη παρότι είχε απεσταλμένους στα υπόλοιπα εκτός έδρας ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Τη δυσαρέσκειά του προς την ΕΡΤ και την ΕΡΑ εξέφραζε ο ΠΑΟΚ αμέσως μετά την πρόσφατη μεγάλη του νίκη στη Φρανκφούρτη, όπου και επικράτησε 2-1 της Αϊντραχτ και έτσι εξασφάλισε την 1η θέση στον Ομιλο του Conference League και την απευθείας του πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Αφορμή για αυτό ήταν ότι δεν υπήρχε αποσταλμένος τους στη Γερμανία, για να καλύψει τον αγώνα του club, παρότι είχε στα άλλα εκτός έδρας παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Η πλευρά του συλλόγου μάλιστα έστειλε για αυτόν τον λόγο επιστολή στον Κωνσταντίνο Ζούλα, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Δ.Σ της ΕΡΤ, την οποία και κοινοποίησε σε μέλη της κυβέρνησης και η οποία κατέληξε ως εξής με την υπογραφή του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση: Δυστυχώς είναι πολλά πια τα σημάδια πως αντιμετωπίζετε τον ΠΑΟΚ ως ξένη ομάδα, πράγμα που δεν θα επιτρέψουμε στο εξής».

ΠΑΟΚ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα