Ολυμπιακός: Παρουσιάζεται στις 15:00 ο Πέδρο Άλβες

Ολυμπιακός: Παρουσιάζεται στις 15:00 ο Πέδρο Άλβες

Newsroom
pedro_alves

bet365

Ο Πέδρο Άλβες θα ανακοινωθεί σήμερα ως νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού και στις 15:00 έχει προγραμματιστεί η παρουσίασή του από το κλαμπ του Πειραιά.

Ο Πέδρο Άλβες θα παρουσιαστεί την Τρίτη το μεσημέρι στις 15:00 στον κόσμο του Ολυμπιακού ως νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Πειραιά, με το event αυτό να λαμβάνει χώρα στην αίθουσα Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης».

Το Gazzetta πρόσφατα σας είχε εξηγήσει πως ο Πορτογάλος δεν έχει να αντικαταστήσει τον Κορδόν, αλλά θα λάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή, αφού ο Ισπανός αναμένεται να αναλάβει ένα πολύ πιο διευρυμένο ρόλο, που θα σχετίζεται με το οργανόγραμμα και των τριών ομάδων, που έχει πλέον στην κατοχή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Συνεργάτης του Πέδρο Άλβες αναμένεται να είναι το «δεξί χέρι» του Κορδόν, Ιγκνάσιο Ναβάρο, οι οποίοι σαν δίδυμο θα είναι συνεχώς εδώ και θα φροντίζουμε για ό,τι χρειάζεται η ομάδα τρέχοντας παράλληλα και τον σχεδιασμό της.

Το συμβόλαιό του με τον σύλλογο του Πειραιά θα έχει διάρκεια δυόμιση ετών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα