Το ταμείο των ομάδων στον πρώτο γύρο της Super League (vids)

Φώτης Καρακούσης
Το ταμείο των ομάδων στον πρώτο γύρο της Super League (vids)

bet365

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Super League, το Gazzetta κάνει το ταμείο των ομάδων. Ποιες ξεχώρισαν, ποιες δεν τα πήγαν καλά και ποιες είναι πάνω-κάτω στο ίδιο σημείο σε σχέση με πέρσι.

Μπορεί ο δεύτερος γύρος να μην αρχίζει όπως θα περιμέναμε, καθώς με το καλημέρα έχουμε διακοπή μετά από απόφαση των διαιτητών να μην σφυρίξουν στην 14η αγωνιστική λόγω απειλών προς τον Τάσο Παπαπέτρου, ωστόσο ο πρώτος μας άφησε πολλές συγκινήσεις και όμορφο θέαμα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή όπως και πέρσι στο ίδιο διάστημα, αλλά με 1 βαθμό διαφορά από την και πάλι 2η ΑΕΚ, που πέρσι ήταν στο -8, ο ΠΑΟΚ από το -12 πέρσι είναι στο -2 φέτος, ενώ ο Ολυμπιακός επίσης από το -12 είναι στο -3. Παρακάτω δείτε τι έκαναν οι ομάδες στις 13 πρώτες αγωνιστικές.

Παναθηναϊκός: Και φέτος στην κορυφή με καλύτερη επίθεση αλλά και μικρότερη διαφορά

Παναθηναϊκός: Και φέτος στην κορυφή με καλύτερη επίθεση αλλά και μικρότερη διαφορά

ΑΕΚ: Με μικρότερη διαφορά έτοιμη για το δεύτερο σερί πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Με μικρότερη διαφορά έτοιμη για το δεύτερο σερί πρωτάθλημα

ΠΑΟΚ: Από το -12 στο -2

ΠΑΟΚ: Από το -12 στο -2

Ολυμπιακός: Καλύτερα από πέρσι αλλά…

Ολυμπιακός: Καλύτερα από πέρσι αλλά…

Άρης: Ανέβηκε μια θέση και δείχνει καλύτερη εικόνα

Άρης: Ανέβηκε μια θέση και δείχνει καλύτερη εικόνα

Αστέρας Τρίπολης: Πολύ καλύτερα από πέρσι

Αστέρας Τρίπολης: Πολύ καλύτερα από πέρσι

Λαμία: Η ευχάριστη έκπληξη του πρώτου γύρου

Λαμία: Η ευχάριστη έκπληξη του πρώτου γύρου

ΟΦΗ: Ξεκίνησε εντυπωσιακά και στην συνέχεια τα χάλασε όλα

ΟΦΗ: Ξεκίνησε εντυπωσιακά και στην συνέχεια τα χάλασε όλα

Πανσερραϊκός: Θετική παρουσία στην επιστροφή του στην Super League

Πανσερραϊκός: Θετική παρουσία στην επιστροφή του στην Super League

Ατρόμητος: Μπορεί περισσότερα και πρέπει να το δείξει

Ατρόμητος: Μπορεί περισσότερα και πρέπει να το δείξει

Βόλος: Από την 5η θέση στην μάχη για σωτηρία

Βόλος: Από την 5η θέση στην μάχη για σωτηρία

Παναιτωλικός: Κακός ο πρώτος του γύρος

Παναιτωλικός: Κακός ο πρώτος του γύρος

ΠΑΣ Γιάννινα: Τα ίδια με πέρσι

ΠΑΣ Γιάννινα: Τα ίδια με πέρσι

Κηφισιά: Ξεκίνησαν καλά οι νεοφώτιστοι αλλά... έμειναν στο «8»

Κηφισιά: Ξεκίνησαν καλά οι νεοφώτιστοι αλλά... έμειναν στο «8»

Ξεκινάμε την αναφορά στον πρώτο γύρο που ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό, την ομάδα δηλαδή που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «πράσινοι» ήταν και πέρσι πρώτοι έχοντας 8 βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ, ενώ τώρα είναι 1. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχοντας και την Ευρώπη έχει δείξει πως μπορεί να χωρέσει και τα δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Είναι πιο επιθετική έχοντας πετύχει 36 γκολ και έχει δεχθεί 8 και είναι αυτή που έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα στην Super League.

Με περισσότερες λύσεις μεσοεπιθετικά, αλλά πολλά προβλήματα στους στόπερ λόγω τραυματισμών, το «τριφύλλι» θέλει και μπορεί να συνεχίσει έτσι ως το τέλος και εκτός από χειμώνα, να αναδειχθεί και πρωταθλητής συνολικά. Όσον αφορά τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στις 13 πρώτες αγωνιστικές, ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο «οδηγός» του «τριφυλλιού», ενώ είναι εξαιρετικά σημαντική και η επιστροφή του Αϊτόρ, του ανθρώπου που είχε συμβάλλει τα μέγιστα στο να κάνει ο Παναθηναϊκός τον εξαιρετικό περσινό πρώτο γύρο.

Ρεκόρ: 10-1-2, 36-8 (Ν-Ι-Η, τα γκολ)

Θετικό και με το παραπάνω είναι το πρόσημο και για την ΑΕΚ. Η Ένωση είναι στην 2η θέση όπως και πέρσι, αλλά αυτή την φορά βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πίσω και όχι 8. Έχοντας το μυαλό και στην Ευρώπη όπου διεκδικεί την 3η θέση στον όμιλό της στο Europa League προκειμένου να συνεχίσει στο Conference, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει και φέτος όπως και πέρσι να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ως τώρα με εξαίρεση το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό δεν έχει κάποια μεγάλη απώλεια, δείχνοντας μια σταθερότητα η οποία άλλωστε φαίνεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Σε σχέση με πέρσι έχει πετύχει ακριβώς τα ίδια γκολ (23), ενώ έχει δεχθεί 4 περισσότερα (9-5), έχοντας στο διάστημα αυτό πολλά προβλήματα με απουσίες κομβικών παικτών όπως ο Λιβάι Γκαρσία και ο Αραούχο. Με οδηγό τον περσινό 2ο γύρο οι «κιτρινόμαυροι» θα παλέψουν για να κάνουν το δύο στα δύο.

Ρεκόρ: 9-3-1, 23-9 (Ν.Ι.Η, τα γκολ)

Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αν μπορούμε φυσικά να θεωρήσουμε έκπληξη μια ομάδα που έχει ως στόχο την κατάκτηση τίτλων. Πέρσι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε μείνει 12 βαθμούς πίσω από την κορυφή μετά το τέλος του πρώτου γύρου, ενώ φέτος είναι μόλις 2, έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει και την 1η θέση στον όμιλό της στο Conference League. Οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει έναν πολύ καλό γύρο έχοντας ένα σαφώς πιο γεμάτο ρόστερ σε σχέση με πέρσι και αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Έχουν πετύχει 10 περισσότερα γκολ και δείχνουν και πάλι έτοιμοι να φτάσουν στην κορυφή, παίζοντας μάλιστα και όμορφο ποδόσφαιρο στα περισσότερα παιχνίδια που έχουν δώσει. Με πρωταγωνιστές τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και κομβικούς στο χώρο του κέντρου τους Οζντόεφ και Μεϊτέ ο ΠΑΟΚ δείχνει πως μπορεί φέτος να παλέψει ως το τέλος για το πρωτάθλημα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν σταματά να λέει πως είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που δείχνουν οι παίκτες του όλοι είναι έτοιμοι για την αντεπίθεση του δεύτερου γύρου και φυσικά των play-offs, εκεί δηλαδή που θα κριθούν τα πάντα.

Ρεκόρ: 9-2-2, 29-10 (Ν-Ι-Η, τα γκολ)

Ο Ολυμπιακός σε σχέση με πέρσι έχει μια πολλή καλύτερη εικόνα. Είναι μεν στην 4η θέση, αλλά με 3 βαθμούς διαφορά από την κορυφή και όχι 12 που ήταν στο τέλος του πρώτου γύρου της περιόδου 2022-23. Ωστόσο και φέτος οι Πειραιώτες προχωράνε σε αλλαγή προπονητή με τον Κάρλος Καρβαλιάλ παίρνει τη θέση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Οι «ερυθρόλευκοι» με οδηγό τον Ελ Κααμπί ξεκίνησαν δυνατά το πρωτάθλημα, ήταν για μεγάλο μέρος του πρώτου γύρου στην κορυφή, αλλά πλήρωσαν όσα έγιναν στο Καραϊσκάκης και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από ρίψη κροτίδας.

Εννοείται πως παραμένουν διεκδικητές του τίτλου, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από την ελάχιστη διαφορά που έχουν από την πρώτη θέση και τον Παναθηναϊκό. Με τον Φορτούνη να κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα, ειδικά στο ξεκίνημα και με νέο προπονητή, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει στον δεύτερο γύρο να κάνει την αντεπίθεσή του και να κόψει πρώτος το νήμα.

Ρεκόρ: 9-2-2, 33-12 (Ν-Ι-Η, τα γκολ)

Έχοντας πάντα ως παράδειγμα τον περσινό πρώτο γύρο, ο Άρης σίγουρα έχει κάνει το βήμα παραπάνω, καθώς είναι στην 5η θέση και όχι στην 6η που ήταν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στο ίδιο διάστημα. Οι «κίτρινοι» με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο έχουν καταφέρει να ανέβουν αγωνιστικά και να δείξουν πως έχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Έχοντας ως πρώτο βιολί τον Λορέν Μορόν που μαζί με τον Ελ Κααμπί είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, οι Θεσσαλονικείς σίγουρα είχαν έναν πετυχημένο πρώτο γύρο, ασχέτως αν ήθελαν και μπορούσαν να είχαν λίγους βαθμούς παραπάνω.

Στόχος τους είναι να συνεχίσουν έτσι, δίνοντας από την στιγμή που ανέλαβε ο Μάντζιος μεγαλύτερο βάρος στην άμυνα και βγαίνοντας γρήγορα στην κόντρα, κάτι που έκαναν με τον καλύτερο τρόπο κόντρα στον Παναθηναϊκό κερδίζοντας με 2-0. Ο μεγάλος στόχος είναι να κρατήσουν ως το τέλος την 5η θέση, ενώ είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν στην 4η, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα το προσπαθήσουν.

Ρεκόρ: 6-2-5, 18-15 (Ν-Ι-Η, τα γκολ)

Την εξάδα στον πρώτο γύρο συμπληρώνει ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες έχουν κάνει ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα σε σχέση με το περσινό, καθώς πέρσι ήταν στην 9η θέση με 8 βαθμούς διαφορά από την εξάδα, ενώ τώρα είναι στην 6η. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα για το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς. Ο Σέρβος από την πλευρά του ποτέ δεν μίλησε για εξάδα, αλλά για γρήγορη παραμονή, ωστόσο αν η ομάδα συνεχίσει να φέρνει τα αποτελέσματα που φέρνει, δεν γίνεται να μην σκεφτεί το κάτι παραπάνω.

Άλλωστε κάθε ομάδα ανεβάζει μόνη της τον πήχη και ο Αστέρας φέτος το έχει κάνει και με το παραπάνω, έχοντας πετύχει 3 περισσότερες νίκες σε σχέση πάντα με το περσινό πρώτο γύρο. Και το έχει κάνει χωρίς να έχει αλλάξει τα στοιχεία που έχει ως ομάδα. Δηλαδή καλή άμυνα, απλά η διαφορά είναι πως στα ματς με τους αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο, έχει καλύτερα αποτελέσματα γιατί δεν μένει πίσω, αλλά διεκδικεί τις νίκες. Με την ίδια λογική θα συνεχίσει και στο δεύτερο και όσο θα παραμένει στην εξάδα, θα κοιτάζει όλο και περισσότερο τα play-offs.

Ρεκόρ: 5-2-6, 15-20 (Ν-Ι-Η, τα γκολ)

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρώτου γύρου είναι χωρίς αμφιβολία η Λαμία. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου ξεκίνησε την χρονιά με μοναδικό στόχο την σωτηρία και έχει καταφέρει να βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πίσω από την εξάδα. Με πρωταγωνιστή τον Καρλίτος έχει πετύχει 3 περισσότερες νίκες σε σχέση με πέρσι, παίζοντας ειδικά με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους, όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Φυσικά και η συνέχεια θα είναι πιο δύσκολη, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά στο να γλιτώσεις την ψυχοφθόρα διαδικασία των play-outs, σίγουρα θα παλέψεις για να το πετύχεις. Συνολικά το πρόσημο για τους Λαμιώτες είναι θετικότατο, παρότι στα 4 τελευταία παιχνίδια μετράνε 3 ήττες και 1 ισοπαλία. Τις ήττες βέβαια κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για να είμαστε και δίκαιοι.

Ρεκόρ: 4-4-5, 14-23 (Ν-Ι-Η, τα γκολ)

Αν για την Λαμία λέμε πως ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρώτου γύρου, σίγουρα ο ΟΦΗ ήταν μια από τις δυσάρεστες. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν εντυπωσιακά το πρωτάθλημα επικρατώντας μέσα στο Γεντί Κουλέ των Άρη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δείχνοντας έτοιμοι για εξάδα. Έπαιζαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, αλλά από την μία στιγμή στην άλλη όλα άλλαξαν. Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας έριξε κατακόρυφα την απόδοσή της, το ένα άσχημο αποτέλεσμα διαδεχόταν το άλλο, με συνέπεια ο Λιθουανός προπονητής να αποτελέσει παρελθόν.

Σε σχέση με πέρσι και 5 βαθμούς παραπάνω είναι και κοντά στην εξάδα βρίσκεται, αλλά σίγουρα για τον ΟΦΗ το δεύτερο μισό του πρώτου γύρου ήταν τραγικό, ειδικά αν το συγκρίνουμε με το πρώτο και τις μεγάλες νίκες που έκανε μέσα στο σπίτι του. Πλέον με νέο τεχνικό (δεν έχει ανακοινωθεί όσο γράφεται το αφιέρωμα), οι Ηρακλειώτες θα προσπαθήσουν για την αντεπίθεση προκειμένου να προλάβουν το τρένο των play-offs.

Ρεκόρ: 3-6-4, 13-19 (Ν-Ι-Η, τα γκολ)

Τα «λιοντάρια» επέστρεψαν μετά από χρόνια στην Super League και από την πρώτη στιγμή δείχνουν πως είναι ικανά να «δαγκώσουν« κυρίως τους αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους με αυτούς. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, είναι ακριβώς αυτό, ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, δηλαδή σκληρή που δεν τα παρατάει ως το τελευταίο σφύριγμα. Όπως ακριβώς ήταν και ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός και ως παίκτης.

Οι Σερραίοι μπορεί να βρίσκονται 4 βαθμούς πίσω από την εξάδα, αλλά ο βασικός τους στόχος είναι να μπορέσουν να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται για να είναι πιο άνετοι στα play-outs. Φυσικά αν στον δεύτερο γύρο φτάσουν κοντά στα play-offs δεν θα πουν όχι, αλλά λογικά κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Σίγουρα πάντως μόνο ικανοποιημένοι μπορούν να είναι από την παρουσία τους στις 13 πρώτες αγωνιστικές, παρότι έχουν αντιμετωπίσει και το πρόβλημα με το γήπεδο.

Ρεκόρ: 3-4-6, 14-25 (Ν-Ι-Η, τα γκολ)

Αν το δούμε καθαρά βαθμολογικά, ο Ατρόμητος φέτος σε σχέση με πέρσι το ίδιο διάστημα είναι πάνω-κάτω τα ίδια. Πέρσι ήταν στην 8η θέση με 15 βαθμούς και φέτος στην 10η με 12. Μιλάμε δηλαδή για διαφορά μόλις μια νίκη. Ωστόσο σίγουρα οι προσδοκίες για τους Περιστεριώτες ήταν περισσότερες και ουσιαστικά οι στόχοι ήταν να βρίσκεται η ομάδα κοντά στην εξάδα για να διεκδικήσει την είσοδό της. Δεν το έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση και χωρίς αμφιβολία η πορεία αυτή μόνο ικανοποιημένους δεν μπορεί να αφήσει τους ανθρώπους της ομάδας.

Αυτό άλλωστε φάνηκε και από την αλλαγή προπονητή με τον Ίλιτς να παίρνει τη θέση του Κόουλμαν. Στον Ατρόμητο θα παλέψουν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας στον δεύτερο γύρο και να μπορέσουν να ανέβουν βαθμολογικά κοιτώντας τα play-offs. Για αν κοιτάνε την εξάδα και παλεύουν γιαυτή, ακόμα και αν δεν καταφέρουν να την φτάσουν θα έχουν μαζέψει σημαντικούς βαθμούς που θα τους φανούν χρήσιμοι στα play-outs.

Ρεκόρ: 2-6-5, 15-25 (Ν-Ι-Η, τα γκολ)

Κρίνοντας πάντα βαθμολογικά και σε σχέση με πέρσι, η απογοήτευση του πρώτου γύρου είναι ο Βόλος. Οι Βολιώτες στο ίδιο διάστημα την περσινή χρονιά έχοντας κάνει μια εντυπωσιακή πορεία είχαν καταφέρει να βρίσκονται στην 5η θέση με 24 βαθμούς. Φέτος βρίσκονται μόλις στην 11η με 11. Αυτοί οι 13 βαθμοί διαφοράς μιλάνε από μόνοι τους. Το ξεκίνημα του Βόλου φέτος δεν είχε καμία σχέση με την περίοδο 2022-23, η ομάδα δεν σκοράρει με την ίδια συχνότητα, δέχεται εύκολα γκολ και πλέον οι στόχοι της είναι εντελώς διαφορετικοί.

Γιατί κακά τα ψέματα θα είναι θαύμα να παλέψει για την εξάδα και στον δεύτερο γύρο θα πρέπει να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της για να μπορέσει να σωθεί και όσο γίνεται πιο νωρίς, μέσω φυσικά της διαδικασίας των play-outs. Το σημαντικό είναι πως τα τελευταία χρόνια έχει δείξει πως μπορεί να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο και αυτό το πρόσωπο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν παρουσίασε στον πρώτο γύρο, να το παρουσιάσει στο δεύτερο.

Ρεκόρ: 2-5-6, 13-23 (Ν-Ι-Η, τα γκολ)

Και ο Παναιτωλικός είναι από τις ομάδες που σε σχέση με πέρσι είχαν πολύ πιο κακό πρώτο γύρο. Τα «καναρίνια» στο ίδιο διάστημα είχαν την περσινή περίοδο 16 βαθμούς και ήταν στην 7η θέση και φέτος έχουν 9 και είναι στην 12η. Οι αριθμοί αυτοί μιλάνε από μόνοι τους για την πορεία. Ο Γκαμπριέλ Σούρερ δεν έδειξε από τον πάγκο αυτά που θα ήθελαν οι Αγρινιώτες με συνέπεια να αντικατασταθεί από τον Γιάννη Πετράκη.

Το γκολ είναι αυτό που λείπει σε μεγάλο βαθμό φέτος από τον Παναιτωλικό και σε αυτό πρέπει να βρουν λύση εν’ όψει της δύσκολης συνέχειας. Δύσκολης όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά, καθώς η ομάδα χρειάζεται άμεσα νίκες για να μπορέσει να ανέβει σε αυτόν τον τομέα. Νίκες που στον πρώτο γύρο τις έλλειψαν καθώς έκανε μόλις δύο, με την δεύτερη να είναι στην 13η και τελευταία αγωνιστική.

Ρεκόρ: 2-3-8, 11-23 (Ν-Ι-Η, τα γκολ)

Στον ΠΑΣ Γιάννινα μια πρώτη ανάγνωση είναι πως ο πρώτος γύρος ήταν πολύ κακός και η αλήθεια είναι πως όταν η ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις 8 βαθμούς, δεν γίνεται να μιλάμε για καλό γύρο. Ωστόσο και πέρσι οι Ηπειρώτες ήταν σχεδόν στο ίδιο σημείο, έχοντας μόλις έναν βαθμό παραπάνω και μία παραπάνω νίκη. Οι «κυανόλευκοι» καταλαβαίνουν πως έχουν πάει άσχημα στο πρώτο μισό, ωστόσο έχοντας τα περισσότερα παιχνίδια εντός έδρας με ομάδες που θα παλέψουν για την σωτηρία, θα προσπαθήσουν να κάνουν την αντεπίθεσή τους και να μείνουν στην κατηγορία.

Για να το κάνουν αυτό πρέπει και να ανεβάσουν τους αριθμούς στην επίθεση, αλλά κυρίως στην άμυνα που δεν θυμίζει σε τίποτα την σκληρή άμυνα που ήταν σήμα κατατεθέν του ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα το πρόσημο όσον αφορά τον πρώτο γύρο είναι αρνητικό και στο χέρι τους είναι να το αλλάξουν προκειμένου να καταφέρουν να σωθούν.

Ρεκόρ: 1-5-7, 11-23 (Ν-Ι-Η, τα γκολ)

Και κλείνουμε με την Κηφισιά που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας τους ίδιους βαθμούς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι νεοφώτιστοι στην πρώτη τους χρονιά στην Super League ξεκίνησαν πολύ καλά, κάνοντας κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις και ανατροπές, αλλά στην συνέχεια κατάλαβαν πως η πρώτη κατηγορία μόνο εύκολη δεν είναι. Κάθε άλλο θα λέγαμε, κάτι που φαίνεται και από την βαθμολογική τους θέση. Έχοντας την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα πρέπει να αλλάξει πολλά για να μπορέσει να καταφέρει να μείνει και τη νέα χρονιά στην μεγάλη κατηγορία.

Βέβαια αν συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και οι ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτήν (Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Βόλος και Ατρόμητος), μπορεί να τα καταφέρει, αλλά η διαφορά με όσες αναφέραμε είναι πως έχουν πείρα από την Super League σε αντίθεση με την Κηφισιά, οπότε η προσπάθειά της θα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερη.

Ρεκόρ: 1-5-7, 12-26 (Ν-Ι-Η, τα γκολ)