Ολυμπιακός: Η πρώτη προπόνηση του Καρβαλιάλ μέσα στη βροχή (vid)

Ολυμπιακός: Η πρώτη προπόνηση του Καρβαλιάλ μέσα στη βροχή (vid)

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ φόρεσε για πρώτη φορά τα προπονητικά του Ολυμπιακού και έπιασε δουλειά στου Ρέντη υπό καταρρακτώδη βροχή.

Αμέσως δουλειά έπιασε ο Κάρλος Καρβαλιάλ καθώς λίγες ώρες μετά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό, φόρεσε τα προπονητικά και έκανε την πρώτη του προπόνηση στου Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν ένα βίντεο με αποσπάσματα από την πρώτη προπόνηση του 58χρονου κόουτς, η οποία πραγματοποιήθηκε με αρκετή βροχή ενώ στο βίντεο δείχνει το όμορφο χτύπημα στην πλάτη στον Φορτούνη αλλά και τις οδηγίες που έδινε στους παίκτες.

Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως συμμετέχει στην προπόνηση, δείχνοντας τις ασκήσεις στους παίκτες ενώ ουκ ολίγες φορές μιλούσε μαζί τους για το τι θέλει.

Επίσης πριν την προπόνηση, ο Κάρλος Καρβαλιάλ είχε την πρώτη του ομιλία προς την ομάδα ενώ το παρών έδωσε και ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Πέδρο Άλβες, που με τη σειρά του πήρε τον λόγο και μίλησε και εκείνος στους ποδοσφαιριστές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα