Super League: Από που θα συνεχιστεί

Newsroom
bala_superleague

bet365

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ η «δράση» στη μεγάλη κατηγορία θα επανεκκινήσει, όποτε συμβεί αυτό, από εκεί που σταμάτησε, δηλαδή την 14η αγωνιστική.

Χωρίς Super League θα κυλήσει, εκτός συγκλονιστικού βέβαια απρόοπτου, το επόμενο Σαββατοκύριακο λόγω της απόφασης των ρέφερι να δηλώσουν κώλυμα και να προχωρήσουν ουσιαστικά σε αποχή.

Πλέον το ερώτημα είναι, ξέχωρα από το πότε, από που θα αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα όπου πριν από μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ΚΑΠ όποτε επιστρέψουμε στα γήπεδα αυτό θα γίνει από εκεί που σταματήσαμε, δηλαδή από την 14η αγωνιστική και την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Αν η αναβολή ήταν στον πρώτο τότε η «στροφή» που δεν έγινε θα διεξάγονταν εμβόλιμα, όμως τώρα δεν θα μπει κάπου «σφήνα» αλλά θα διεξαχθεί κανονικά και χρονικά όποτε επιστρέψουμε στη δράση.

 

Αυτά πάντα με γνώμονα τον ΚΑΠ.

Η 14η Αγωνιστική

Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα
Αρης-ΟΦΗ
Παναιτωλικός-ΑΕΚ
Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός
Λαμία-Βόλος
Αστέρας Τρ. -ΠΑΟΚ
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

..

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα