Ολυμπιακός: Πώς λειτουργεί μεταγραφικά ο Άλβες και σε ποιές αγορές δίνει έμφαση

Ολυμπιακός: Πώς λειτουργεί μεταγραφικά ο Άλβες και σε ποιές αγορές δίνει έμφαση

Ο Άλβες

bet365

Ο Πορτογάλος Πέδρο Άλβες, ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, ακολουθεί συγκεκριμένη τακτική σε μεταγραφικά θέματα. Σε ποιές αγορές έχει πιο καλή πρόσβαση και ψάχνεται για νέα αποκτήματα.

Ο Άλβες ήδη παρουσιάστηκε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και έπιασε δουλειά. Ήδη τσεκάρει παίκτες για τον Γενάρη ενώ έχει σημασία στο να σταθούμε στη μεθοδολογία του με βάση το πώς έχει δουλέψει στην Πορτογαλία.

Ο Πέδρο Άλβες που γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1983 και αφού ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα, ανέλαβε υπεύθυνος του τμήματος scouting στην ομάδα της Μπράγκα, στην οποία έμεινε για τρία χρόνια. Από το 2018 έως και τον περασμένο Ιούλιο εκτελούσε χρέη αθλητικού διευθυντή στην Εστορίλ. Από τον Δεκέμβριο του 2023 εντάχθηκε στον Ολυμπιακό αναλαμβάνοντας τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Η Εστορίλ ήταν λοιπόν το πιο καλό project του Άλβες. Εκεί όπου και για την α' ομάδα και για την ομάδα U-23 επέλεγε παίκτες δίνοντας βάρος αλλά και έμφαση στη δυνατότητα να κυκλοφορούν καλά τη μπάλα και έχουν καλή κατάρτιση και λιγότερο στο να είναι σούπερ ή πολύ καλοί σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Οι αγορές τις οποίες εμπιστεύεται το στέλεχος του Ολυμπιακού και έχει καλές επαφές είναι των Πορτογαλίας, Βραζιλίας και αφρικανικών χωρών με σύνδεση με την Ιβηρική, όπως Ανγκόλα, Μοζαμβίκη και Γουϊνέα. Στην Εστορίλ επίσης έκανε κινήσεις για παίκτες με σημαντική αξία, προοπτική και ταλέντο, που να είχαν μεγάλο μεταπωλητικό όφελος.

Το θεωρούσε ιδιαίτερα σημαντικό για τον σύλλογο διότι και έβαζε ταλέντο και μετά είχε και σπουδαία οφέλη από αγορές. Επίσης κατά καιρούς είχε επιχειρήσει να κάνει καλά deals με δανεισμούς από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Άρα με βάση όλα τα παραπάνω έτσι θα κινηθεί ο Πορταγάλος σε συνεργασία με τον Ναβάρο και τη γενική επιστασία του Κορδόν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα