Οπαδοί ΑΠΟΕΛ: Απάντησαν με Γιοβάνοβιτς στον Καραπαπά για την σύγκριση με τον Αστέρα Τρίπολης (vid)

Newsroom
ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΡΒΑΛΙΑΛ

bet365

Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ απάντησαν με ένα βίντεο στο Tik Tok στα σχόλια του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Κωνσταντίνου Καραπαπά και τη σύγκριση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, ο αντιπρόεδρος των «Ερυθρολεύκων» Κωνσταντίνος Καραπαπάς συνέκρινε τον ΑΠΟΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για την εμπειρία του Πορτογάλου τεχνικού, αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχει μεγάλη διαφορά (σ.σ. ο Αστέρας) με τον ΑΠΟΕΛ και σίγουρα είναι πολυ καλύτερος από την Μπρασόφ της Β’ Εθνικής Ρουμανίας και από την Φοίνιξ της 4ης Εθνικής της Αργεντινής, που ήταν οι αντίστοιχοι προπονητές των άλλων ελληνικών ομάδων. Αυτό το λέω για τους πονηρούς».

Οι Κύπριοι δεν άφησαν αναπάντητα τα σχόλια του κ. Καραπαπά και οπαδοί της ομάδας δημοσίευσαν ένα βίντεο ενός λεπτού στο Tik Tok, με στιγμές από την πορεία της ομάδας -υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς- ως τους «8» του Champions League!

Εδώ το σχετικό βίντεο:

@monoapoel1926 Ο αντιπρόεδρος του ολυμπιακού πειραιώς δήλωσε οτι ο Αστέρας Τρίπολης δεν εχει αρκετες διαφορές απο τον ΑΠΟΕΛ του ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ... #monoapoel1926 #APOEL #football #fyp ♬ original sound - APOEL 1926

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα