ΟΦΗ: Σε πρώτο πλάνο οι επιλογές των Κόλμαν και Τόμιτς για την άκρη του πάγκου

ΟΦΗ: Σε πρώτο πλάνο οι επιλογές των Κόλμαν και Τόμιτς για την άκρη του πάγκου

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Η εύρεση προπονητή έχει περάσει σε πρώτο πλάνο στις τάξεις του ΟΦΗ και τόσο το όνομα του Κρις Κόλμαν όσο και αυτό του Γκόραν Τόμιτς έχουν ξεχωρίσει στους Κρητικούς.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ και το μόνο που μένει είναι απλά η ανακοίνωση των Κρητικών για το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στον πάγκο των Κρητικών κόντρα στην Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδας έκατσε ως υπηρεσιακός ο Πέδρο Καραβέλα ωστόσο στους Κρητικούς θέλουν να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα της αντικατάστασης του Λιθουανού.

Είναι γνωστό πως ο ΟΦΗ θα στραφεί σε ξενό προπονητή με κύριο χαρακτηριστικό να έχει περάσει από την Ελλάδα και να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Έτσι κάποια από τα ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο είναι του Γκόραν Τόμιτς και του Κρις Κόλμαν, στους οποίους έχουν γίνει κρούσεις από την πλευρά του κλαμπ.

Πρόκειται για δύο περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει στο στρατόπεδο των Κρητικών αλλά δεν είναι οι μόνες. Ο πρώτος είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι όταν αποτέλεσε παρελθόν από την Αλ Νασρ ενώ έχει περάσει από ομάδες όπως η Σίμπενικ, η Μπάξι, η Σονγιάνγκ, η Γίτενγκ, η Ίστρα, η Λοκομοτίβα αλλά και η Ριέκα.

Αξιοσημείωτο δε πως στην Κίνα είχε πάρει μέχρι και το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στο κινέζικο πρωτάθλημα ενώ με τη Ριέκα έφτασε έως τον τελικό του Κυπέλλου Κροατίας και στα ευρωπαϊκά προκριματικά είχε αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ. Ως ποδοσφαιριστής είχε παίξει για μία σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ (1997/98) και είχε 12 συμμετοχές με δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Όσον αφορά τον Κρις Κόλμαν, είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πρόσφατο πέρασμα του στον Ατρόμητο όπου έμεινε για 1,5 χρόνο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά και της ΑΕΛ τη σεζόν 2011/12. Συγκεκριμένα με το «αστέρι» υπέγραψε τον Γενάρη του 2022 και αποχώρησε τον περασμένο Οκτώβριο, έχοντας συνολικά 61 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με 16 νίκες, 21 ισοπαλίες και 24 ήττες.

Από εκεί και πέρα έχει κάτσει στους πάγκους αρκετών σημαντικών ομάδων όπως της Φούλαμ, της Σοσιεδάδ, της Κόβεντρι, της Εθνικής Ουαλίας αλλά και της Σάντερλαντ πριν πάει στην Κίνα για την Χεμπέι και επιστρέψει στην Ευρώπη για τον Ατρόμητο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα